Media

Mirabela Dauer își deschide sufletul! Pe cine a iubit cel mai mult artista

Mirabela Dauer este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață a avut o viață destul de grea și de multe ori a fost pusă la încercare, dar are și amintiri frumoase din tinerețe. Chiar dacă a avut relații eșuate, se pare că a existat un bărbat pe care l-a iubit nebunește.

Mirabela Dauer a iubit nebunește

Mirabela Dauer este una dintre cele mai sincere vedete din România. Celebra cântăreață vorbește deschis despre aspectele vieții sale și nu ezită să le spună celor care o iubesc prin ce a trecut de-a lungul timpului și ce experiențe au marcat-o.

Ea a dezvăluit de curând că bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult și pe care regretă că l-a părăsit nu a fost vreunul dintre soții ei, ci un iubit pe care l-a cunoscu în anii 90. Relația lor era una perfectă și bărbatul o diviniza, dar viața a avut alte planuri pentru ei. Speră că undeva se vor reîntâlni și vor putea fi din nou împreună, pentru a repara ce au stricat.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a povestit Mirabela Dauer, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Mira, bătută cu bestialitate de fostul soț

Mirabela Dauer a trecut și prin experiențe mai puțin plăcute. Artista a avut o viață destul de grea și nu și-a putut găsi locul lângă un bărbat, pentru că mereu dădea peste cineva care îi provoca probleme și se comporta urât cu ea.

Cea mai mare dramă a trăit-o când s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Avea 18 ani când a decis să-și unească destinele cu Willi Dauer, dar căsătoria nu a durat mult și a decis să-și refacă viața alături de regizorul Dan Traian Popovici. Din relația lor a ieșit și un băiat, dar a simțit cea mai mare durere cât a fost cu regizorul.

Artista a dezvăluit la un moment dat faptul că bărbatul a amenințat-o cu moartea și a lovit-o cu un fier de călcat. Astfel, a decis să divorțeze, dar soțul a câștigat custodia copilului, după ce a mințit că ea l-a înșelat. Tatăl Mirabelei a murit de dorul nepotului, pe care îl iubea mult.

 ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el.S-a întors cu fața la perete și a murit”, declara cântăreața.

Comments are closed.