Media

Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate. Dietele au îmbolnăvit-o

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră. Cu o carieră de câteva decenii, cântăreața poate spune că este iubită de o mulțime de oameni și a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Deși în plan profesional este bine, se pare că sănătatea este cea care îi cam dă bătăi de cap.

Mirabela Dauer a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul anilor, iar unele au fost provocate chiar de dietele la care a apelat pentru a arăta bine.

Mirabela Dauer a renunțat la diete

Multe femei au probleme cu kilogramele și apelează la ajutorul dietelor pentru a ajunge la greutatea dorită. Ulterior, ele ajung să realizeze că mai bine ar fi adoptat un stil de viață sănătos, decât să își pună sănătatea în pericol din cauza stilului de viață haotic și al alimentației greșite.

Mirabela Dauer este una dintre femeile care au ținut diete toată viața și a ajuns chiar să aibă complicații din cauza acestora. Ea a renunțat acum la regimurile nespecializate, dar problemele i-au dat mari bătăi de cap.

Buna prietenă a Mirabelei, Marina Almășan, a vorbit despre situația în care s-a aflat Mirabela și despre complicațiile cu care s-a luptat. Prezentatoarea TV a explicat că artista a ținut mereu diete pentru a arăta bine pentru fanii ei și pentru a-i mulțumi pe toți cei care o urmăresc, ca să evite gurile rele și tot felul de bârfe.

“A făcut-o pentru noi. De dragul nostru și…iertați-mă că vă spun, de FRICA noastră! Ca să nu ajungem să strâmbam din nas când o vedem.

Ca să nu ne iasă pe gură nemiloasele vorbe, cu care obișnuim să ne punem la zid artiștii, împușcându-i înainte de vreme, ca să nu audă spunându-i-se pe la spate „Vai, ce a îmbătrânit”, „Vai, ce grasă e!”, „Vai, ce rău arată!”. Ca să o „lăsăm” să ne cânte cât mai mult timp cu putință”, a notat Marina Almășan pe blogul ei.

Mirabela Dauer, probleme la rinichi

Mirabela Dauer a vorbit și ea despre dietele pe care le-a ținut. Ea a mărturisit că a renunțat acum să mai țină vreun regim, pentru că s-a lecuit, dar atrage atenția tuturor femeilor care doresc să piardă în greutate și nu consultă un medic.

Norocul ei este că nu a ajuns la spital într-o stare gravă, pentru că a avut lângă ea oameni care au știut să-i spună când să se oprească. Din cauza proteinelor în cantități mari, ea a ajuns să aibă probleme la rinichi.

„Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există. Am avut probleme, am ținut 6 luni. N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne”, spunea artista.

Comments are closed.