Media

Mircea Lucescu trece prin clipe grele! Antrenorul are probleme de sănătate

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din țară. Celebrul sportiv în vârstă de 76 de ani trece printr-o perioadă extrem de grea acum, pentru că are ceva probleme de sănătate. A stat internat în spital o perioadă bună de timp și acum a fost externat.

Cum se simte Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a ajuns la 76 de ani și deja au început să-și pună amprenta asupra lui problemele de sănătate. Celebrul antrenor trece printr-o perioadă foarte dificilă acum, pentru că a fost nevoit să stea în spital mult timp pentru a se recupera, după care va reveni pe teren să-i antreneze pe fotbaliști.

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a dezvăluit că antrenorul Mircea Lucescu a stat 24 de zile în spital, pentru că a avut probleme grave de sănătate. Nu a explicat exact despre ce a fost vorba, dar cert este că boala a durat mai mult decât s-ar fi așteptat apropiații și cei care colaborează cu el. Câteva zile, antrenorul va sta acasă și va lua pauză pentru a se recupera, după care


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

”Slavă Domnului că Lucescu s-a întors după o lungă boală. Nimeni nu credea că va dura atât de mult. A petrecut 24 de zile în spital. Acum e bine. Va merge acasă timp de 3-4 zile, apoi se va întoarce şi va pregăti echipa.

Fără Lucescu, am pierdut, 0-2, în faţa celor de la Kolos exact acum un an. Şi ne-am bucurat că am ocupat locul doi când Desna şi Zoria au făcut 1-1. Diferenţa este uriaşă. Atât fanii, cât şi specialiştii pot vedea acest lucru. Toată lumea vede. O echipă complet diferită. O echipă matură care ştie ce vrea pe teren. Nu totul funcţionează, dar băieţii se străduiesc să crească. Este cel mai important”, a declarat Surkis.

Antrenorul român în vârstă de 76 de ani a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, care i-au dat mari bătăi de cap. În primă instanță, antrenorul a acuzat o stare gripală de care a reușit să scape, după care a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. El a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei lui din acest început de sezon, în timp la altele a stat în lojă.

Comments are closed.