Media

Mircea Solcanu are din nou probleme grave de sănătate. Tumora de pe creier i s-a mărit: “Nu mi-e frică de moarte!”

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară. A făcut furori în fiecare zi la Acasă TV și emisiunea lui a avut un succes formidabil. De ani buni, însă, a dispărut complet din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe sănătatea lui, care scârțâia foarte rău. Problemele au revenit și situația este din nou una dificilă.

Mircea Solcanu, din nou bolnav

Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor de mult timp. Viața lui nu a fost deloc roz de când nu a mai apărut la TV ci, din contră, marcată de multă suferință și probleme. A fost diagnosticat cu tumoră pe creier și, când credea că a scăpat, se pare că boala a recidivat.

Tumora crește treptat și îi provoacă multă durere, stări nervoase, dar nu a apucat nici măcar să ajungă la un medic specialist să vadă despre ce este vorba. Se concentrează pe muncă și pe studiile la Actorie, iar acestea îl ajută să uite de stres și de probleme.

„Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol…Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot….Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…’, a declarat Mircea Solcanu pentru ego.ro.

Solcanu nu se teme de moarte

Cea care-l ajută pe Mircea Solcanu să treacă mai ușor peste aceste greutăți este credința. Spune că a ținut mereu post în ultima perioadă și a devenit mai credincios decât până acum, iar încrederea că Dumnezeu îl va ajuta îl mai ține în putere în aceste clipe grele.

„În ultimii zece ani am ținut toate posturile, merg mereu la biserică să mă împărtășesc. Sunt foarte credincios. Tocmai de aceea nu mă tem de boală, de medici. Deloc…De gândurile mele mă tem uneori. Și, nu, nu mă tem de moarte!’, a continuat el.

Chiar dacă el este bolnav, prezentatorul TV are foarte mare grijă de mama lui. Aceasta e imobilizată la pat, motiv pentru care fostul prezentator de la Acasă TV o spală și o hrănește. Cel mai mult îl doare că femeia a ajuns chiar să nu îl mai recunoască din cauza bolii, dar se mulțumește că o are alături de el.

Comments are closed.