Știri

Mircea Solcanu trăiește clipe de groază! Prezentatorul își conduce mama pe ultimul drum: “I-au crescut aripi!”

Mircea Solcanu este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV de la noi din țară. Celebrul moderator de la Acasă TV trece prin clipe de groază în acest moment, după ce și-a pierdut mama. Vedeta este nevoită să își conducă pe ultimul drum cea mai importantă persoană din viața ei.

Mircea Solcanu și-a pierdut mama

Mircea Solcanu a dispărut de ceva timp din lumina reflectoarelor, iar viața lui s-a schimbat complet în ultimii ani. Vedeta de la Acasă TV a trecut prin multe greutăți din cauza bolii care a și recidivat acum, dar cea mai mare durere îi este provocată de moartea mamei sale.

El s-a mutat în urmă cu aproape jumătate de an cu mama lui, pentru că aceasta se confrunta cu probleme de sănătate și nu se putea descurca deloc singură. Nu era capabilă să meargă nici măcar până la baie si era dependentă de fiul său.

Din nefericire, însă, femeia a plecat din această lume. Chiar la scurt timp după ce bărbatul a vorbit despre mama lui, inima ei a încetat să mai bată. Prezentatorul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, unde a scris și un mesaj extrem de emoționant pentru cea care i-a dat viață.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„De ieri lui mami i-au crescut aripi.. Poți fi mândră de ele. Acum și eu și Cristina (sora lui n.r) știm că numele nostru e imprimat pe o aripă de înger, ce zboară sus în cer!”, a scris Mircea Solcanu în mediul online.

Mircea Solcanu a fost mereu alături de mama sa și a făcut multe sacrificii pentru a o îngriji. Pe lângă faptul că are doar o pensie de handicap de 800 de lei și o mulțime de treburi pentru facultatea de Actorie pe care o va finaliza curând, bărbatului i-a fost foarte greu să aibă grijă de mama sa, având în vedere că tumora lui la cap a crescut din nou.

Comments are closed.