Media

Mirela Oprișor, despre drama vieții sale. Aspirina din Las Fierbinți și-a deschis sufletul pentru fani

Las Fierbinți este una dintre cele mai interesante producții ale momentului. Serialul favorit al românilor aduce în fața acestora cele mai bune scene, precum și actori profesioniști, cu un umor incontestabil. Printre cei mai iubiți se numără și Mirela Oprișor, alias Aspirina, care și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale.

Mirela Oprișor trăiește o mare dramă

Mirela Oprișor este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Celebra Aspirina din serialul Las Fierbinți este iubită pentru interpretare ei de mare succes, dar mai ales pentru rolul ei special din serialul care a consacrat-o. Umorul incontestabil i-a cucerit pe fani și așa a ajuns celebră.

Vezi și: Drama actorului Mihai Rait din Las Fierbinți. A suferit de o boală cruntă în copilărie: “Am luat cuţitul şi…”

În cadrul unui interviu, Aspirina și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre ceea ce o apasă. Actrița a recunoscut care este cel mai mare regret pe care îl are și care o apasă mereu. Dezvăluirea a fost una uimitoare, având în vedere că niciodată nu a mai deschis acest subiect. Actrița este o femeie retrasă, căreia îi place să-și țină viața privată departe de ochii lumii.

Mirela Oprișor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mimi Brănescu, scenaristul de la Pro TV, cu care are o fiică, Ana Brănescu, în vârstă de 14 ani. Actrița spune că și-ar mai fi dorit să aibă copii, pentru că era pregătită chiar și pentru 3-4 copii. Totuși, se bucură din plin de fetița ei, dar toată viața va trăi cu acest regret.

„Din păcate, acesta va fi regretul vieții mele, că nu am făcut mai mulți copii și nu i-am făcut pentru că nu i-am vrut, ci pentru că nu s-a mai putut. Probabil din această cauză există această frustrare, dar cred că făceam față cu brio și la trei-patru copii.

Mi-ar fi plăcut să avem o familie mai mare, dar asta a fost, eu mă bucur enorm de acest copil. A fost un dar pentru noi de la Dumnezeu și mă bucur enorm că o am, Ana e viața mea!’, a declarat Mirela Oprișor pentru revista Psychologies, în urmă cu câțiva ani.

Mirela Oprișor, despre cariera târzie

Mirela Oprișor este o actriță extrem de iubită, deși cariera ei a cunoscut un mare succes după 36 de ani. Aspirina recunoaște că, până atunci, nu a avut încredere în ea și refuza să meargă la probe, motiv pentru care nu primea un rol într-o producție.

Ulterior, mama ei a fost cea care a încurajat-o și a ajutat-o să scape de toate frustrările, iar viața ei s-a schimbat radical de atunci. A început să spere mai mult, să-și dea seama că problema era la ea și să facă lucruri concrete, din care să aibă de câștigat. Deși a făcut eforturi, a meritat, pentru că acum a ajuns la un nivel înalt în lumea actoriei.

“Mama este cea care a produs în mine un moment de cotitură, într-o zi. Mi-am spus atunci, după o discuţie cu ea, că trebuie să ies din starea aia de frustrare. Aşa că mi-am făcut poze, le-am trimis pe la castinguri, am început eu să fac ceva concret, căci mi-am dat seama că problema era la mine. Problema era că nu mă vedea lumea la probe. Uşor, uşor am încercat să depăşesc perioada aceea, a fost un efort din partea mea, nu a fost un noroc din cer.”, spune actrița.

Comments are closed.