Media

Mirela Vaida a postat din greșeală o fotografie care i-a amuzat pe fani

Mirela Vaida este una din cele mai iubite prezentatoare din România. Zilnic prezintă emisiunea Acces Direct, iar după serviciu este mamă cu normă întreagă.

Din cauza emisiunii sale vedeta a avut și mult de suferit. Cazurile pe care le tratează în emisiune sunt uneori controversate, alteori îi pun pericol chiar viața.

Mirela Vaida încearcă să arate și o altă imagine a ei, cea de mamă iubitoare

Puțin înțeleg că Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii și ca acest lucru poate fi un job ca oricare altul. Nu înseamnă neapărat că subiectele pe care le prezintă o și reprezintă.

Acesta este formatul emisiunii, iar producătorii și echipa redacțională sunt cei care decid ce subiecte intră pe post.

Recent și-a bucurat fanii cu câteva fotografii. Însă din neatenție Mirela Vaida a postat o poză cu Tudor, băiețelul ei în fundul gol. Poza a strâns mii de like-uri, dar și mult amuzament printre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Galerie foto

Foto: Instagram Mirela Vaida

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.