Media

Mirela Vaida a scos la licitație un accesoriu valoros. Ce cauză sprijină vedeta tv

Mirela Vaida se implică în acțiuni de caritate, iar acum a pus umărul pentru ajutorul copiilor din spitale. Prezentatoarea tv are și ea trei copii pe care îi iubește ca pe ochii din cap, și tocmai de aceea este foarte sensibilă la acest capitol. A auzit că este nevoie de ajutor și a decis să se implice într-o cauză umanitară care se desfășoară, în această perioadă, într-un mall din Capitală.

Mirela Vaida a scos la licitație o eșarfă superbă din mătase naturală

Artista și prezentatoarea Acces Direct a decis să renunțe la un accesoriu valoros din garderoba sa pentru a veni în sprijinul copiilor din spitale. Mirela Vaida a scos la licitație o eșarfă în culorii vii, din mătase naturală. Persoana care va oferi prețul cel mai mare, va intra în posesia eșarfei, iar în același timp, banii plătiți pentru aceasta vor merge spre cauza nobilă.

Licitația în cazul eșarfei Mirelei pornește de la prețul de 200 de lei.

Mirela Vaida a scos la licitație un accesoriu valoros. Ce cauză sprijină vedeta tv

Eșarfa donată de către vedeta tv poate fi văzută, alături de alte accesorii și articole vestimentare, în cadrul unei expoziții, într-un mall din Capitală, până pe 12 octombrie.

Toți banii care se vor strânge în urma acestui proiect umanitar vor ajunge în contul Fundației Zurli care se va ocupa să achiziționeze cele necesare pentru copiii din spitale.

Vrem să le aducem o bucurie, o alinare, să îi scoatem din rutina în care sunt prinși în spitale. Au nevoie de noi, iar noi avem nevoie de voi pentru a reuși să le aducem un zâmbet pe buze, se arată în anunțul Fundației Zurli.

Mirela Vaida își dorește al patrulea copil

Prezentatoarea tv a declarat recent că își dorește să devină mamă pentru a patra oară și a surprins pe toată lumea când a spus că deja are și un nume pentru viitorul membru al familiei. Vaida a spus că și-ar dori să mai aibă o fată și că și ceilalți copii sunt foarte încântați de ideea de a avea o surioară.

Totuși, Mirela a spus că mai așteaptă până la anul și va vedea atunci ce se va întâmpla. Ea este de părere că lucrurile acestea nu se calculează. Vedeta tv a spus că ai ei colegi s-au amuzat de faptul că de fiecare dată când pleacă într-o vacanță se întoarce gravidă.

Comments are closed.