Media

Mirela Vaida, anunț șocant pentru fani: “Îl facem pe al patrulea!”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete din România. Prezentatoarea Acces Direct este urmărită de o mulțime de oameni și se bucură de un succes formidabil pe toate planurile. Are și o familie minunată, cu un soț și trei copii minunați, iar ultimele sale declarații au șocat pe toată lumea.

Mirela Vaida, declarații despre copii

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite femei din showbiz-ul românesc. Celebra prezentatoare TV este iubită și urmărită de o mulțime de oameni, care vor să știe mereu ce mai este nou în viața ei. Ea își tine comunitatea de fani la curent cu tot, iar de data aceasta i-a șocat.

Vezi și: Ce decizie a luat Mirela Vaida după ce a fost atacată a doua oară. Vedeta a început lupta

Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează oricâte ori merge undeva sau ceva nou se întâmplă în viața ei. De data aceasta, a postat mai multe imagini de la ziua lui Pepe, celebrul artist și prezentator de la Te cunosc de undeva. Dacă prin prima postare i-a urat artistului la mulți ani, prin cea de-a doua a făcut un anunț Șocant.

În mod ironic, vedeta i-a sugerat prieteni sale, Alina Pușcaș, să mai facă și ele un copil, pentru că îl îndrăgesc tare mult pe micuțul lui Pepe. Nu se știe dacă a fost doar o glumă, dar cert este că prezentatoarei îi stă bine în postura de mămică.

„Uite ce drag ne este de copii mici! Hai să îl facem și pe al 4-lea 😊👁❤️”, a scris prezentatoarea de la Acces Direct pe InstaStory.

Mirela Vaida s-a apucat de slăbit

Mirela Vaida are deja 40 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta are foarte mare grijă de ea, are un stil de viață activ și face tot ce poate pentru a arăta bine. Se pare, însă, că nu este pe deplin mulțumită de felul în care arată și are de gând să ia măsuri în acest sens, mai ales că a venit vara și se pregătește de vacanță.

„Știți că toate lucrurile bune încep de luni… așa și eu! De luni mi-am propus să slăbesc, gata! Am zis gata, nu se mai poate. Știu că o să-mi spuneți, băi, că te alinți, că nu ești grasă, că nu știu ce. Bun! Sunt de acord cu voi că nu par grasă. Dar, vine vacanța de vară și te duci la mare și te dezbraci în sutien și în slipi și atunci într-adevăr se vede că nu ești slabă.“, a declarat Mirela.

Cât despre al patrulea copil, nu se știe dacă prezentatoarea are planuri în acest sens. Totuși, vedeta spunea că atât ea, cât și soțul ei, își doresc foarte mult o fetiță, pentru a avea două perechi. Rămâne de văzut dacă prezentatoarea va deveni din nou mamă.

Comments are closed.