Media

Mirela Vaida apare la o nouă emisiune! Unde o vom vedea de acum pe prezentatoare

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Celebra moderatoare de la Acces Direct se bucură de mare succes în acest domeniu și este printre cele mai râvnite prezențe de la televizor. Se pare că aceasta va da lovitura, pentru că se pregătește de o nouă emisiune.

Mirela Vaida, emisiune culinară

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. De curând am aflat că va apărea într-un nou format, care promite să impresioneze pe toată lumea și anunță surprize mari.

Emisiunea care va debuta curând este “HelloChef”, show-ul culinar al Roxanei Blenche, una dintre fostele concurente de la “Chefi la cuţite”. Din nefericire, Mirela nu va vi prezentatoare de această dată, ci va veni pe post de invitat.

Ea se va număra printre vedetele care vor vorbi despre trucurile pe care le folosesc în bucătărie și va prezenta cele mai interesante preparate. Este prima dată când prezentatoarea participă la un astfel de show.

Mirela Vaida, o bucătăreasă desăvârșită

Mirela Vaida are o carieră de succes în teatru și televiziune, dar de mai multe ori demonstrat faptul că se pricepe la fel de bine și la gătit. Gătește mai mereu pentru soțul ei și cei trei copii pe care îi au împreună și adoră mâncarea tradițională.

Prezentatoarea emisiunii Acces direct a acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea de a găti cu chef Blenche, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari. Show-ul va debuta pe data de 29 august și promite o mulțime de sfaturile utile pentru cei de acasă.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Printre vedetele care și-au anunțat participarea se numără Alina Pușcaș, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Claudia Cream sau Adda. Primul sezon a fost cu adevărat un succes și cu siguranță va merge bine și a doua oară.

Chef Roxana Blenche spune că telespectatorii au adorat show-ul în primul sezon și promite că emisiunea va fi și acum lider de piață. Cei de acasă se vor bucura de tot felul de trucuri, de rețele originale, reinterpretate, pe care le vor putea încerca și ei acasă.

“M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru, care a fost lider de piaţă, aşa că profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale!

Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant! Vă aşteptăm şi în acest sezon, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat aceasta.

Comments are closed.