Media

Mirela Vaida are probleme cu vocea! A țipat până a răgușit: „Două zile n-am putut să strig copiii acasă!”

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Celebra moderatoare de la Acces Direct se bucură de mare succes și are o mulțime de fani, datorită meseriei sale pe care o face cu plăcere. Totuși, televiziunea nu este singura ei pasiune, pentru că, după cum mulți știu, ea cochetează și cu actoria, dar și cu muzica, iar în acest moment participă la show-ul Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Te cunosc de undeva a lăsat-o fără voce pe Mirela Vaida

Mirela Vaida participă la show-ul Te cunosc de undeva, unde se descurcă de minune. Prezentatoarea TV intră perfect în piele personajelor și fiecare nou rol pe care trebuie să-l interpreteze este cu adevărat o provocare pentru ea, însă nu se dă înapoi de la nimic și încearcă să fie din ce în ce mai bună, având în vedere că are și aptitudini muzicale foarte bune.

Totuși, Mirela a mai întâmpinat și dificultăți la Te cunosc de undeva. Prezentatoarea TV a declarat în urmă cu ceva timp că a suferit mai multe vânătăi când a încercat să o imite pe Shakira. Ea a dansat atât de mult și a făcut tot felul de mișcări grele, încât s-a lovit și s-a ales cu multe semne.

Totuși, nu este primul eveniment de genul. Pentru ediția de sămbătă, ea l-a interpretat pe Brian Johnson, liderul trupei AC/DC. Pe lângă faptul că este un personaj complex, nici genul muzical nu a fost unul deloc ușor. Artista mărturisește că a fost unul dintre cele mai grele numere, având în vedere că rock-ul nu este atât de ușor și accesibil.

Mai mult, ea a încercat excesiv să imite răgușeala lui Brian Johnson, motiv pentru care a rămas fără voce. Recuperarea a fost grea, având în vedere că două zile nu a putut nici măcar să-i strige pe cei mici prin casă.

„Eu pot să cânt orice, dar nu rock, nu ştiu cum să îl abordez, de unde să îl apuc! După piesa asta, n-am putut să mai strig copiii acasă două zile. Am rămas fără voce!”, va povesti amuzată Mirela.

Mirela Vaida, aniversare cu surprize

De curând, Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. Deși vremea a trecut și peste Mirela, nu se vede deloc, pentru că prezentatoarea TV este într-o mare formă. Copiii săi sunt cei care o țin mereu activă, dar și numeroasele proiecte în care este implicată.

De ziua ei, ea a fost așteptată de copii și soț acasă, care i-au pregătit o surpriză ce a emoționat-o complet pe frumoasa Mirela Vaida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Comments are closed.