Media

Coșmar pentru Mirela Vaida! Prezentatoarea Acces Direct a fost victima unui nou atac

Mirela Vaida a fost victima unui nou atac, chiar în timpul în care era în direct la emisiunea pe care o prezintă. De data aceasta atacatoarea i-a spart parbrizul mașinii parcate lângă sediul televiziunii. Au fost clipe de panică pentru Mirela Vaida căreia nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă.

Mirela Vaida atacată din nou. Coșmarul nu se mai termină

Din nefericire pare că Mirela Vaida trăiește un coșmar care nu mai ia sfârșit. În timpul ediției live de Acces Direct de marți, 21 iunie, atacatoarea i-a distrus parbrizul cu ajutorul unui bolovan. Vedeta de televiziune a trăit un nou șoc, de la incidentul din platou, când o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan spre ea.

Mirela Vaida, atacată din nou! Atacatoarea i-a spart parbrizul mașinii

Nu și-a mai putut păstra calmul și le-a cerut autorităților să ia măsuri o dată pentru totdeauna. În urmă cu puțin timp, paznicul din cadrul studiourilor de televiziune a văzut-o pe Antoanela în timp ce lovea cu bolovani mașina Mirelei Vaida.

Bărbatul a intervenit și a împiedicat-o pe femeie să distrugă efectiv toată mașina. La fața locului au ajuns polițiștii, dar atacatoarea plecase deja.

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.

Mirela Vaida, după ce i-a fost atacată mașina: Dragă stat român, la cine să mai fac apel?

Imediat după ce a aflat despre incidentul din parcare, Mirela Vaida a făcut un apel în direct la autoritățile statului. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a spus că i se face greață de toată această situație. Nu este prima oară când Vaida face apel la oamenii legii să ia măsuri în privința acestei femei care îi pune în pericol viața.

Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!, a spus Mirela Vaida.

Moderatoarea emisiunii Acces Direct a spus că tot ce își dorește este să poată merge liniștită pe stradă, de mână cu cei trei copii ai săi, fără să se teamă că cineva la colț de stradă, o pândește cu un bolovan în mână.

Comments are closed.