Media

Mirela Vaida, despre drama vieții sale. A suferit mult până a devenit mamă

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Celebra prezentatoare TV este iubită de o mulțime de oameni, are o carieră de succes și o familie minunată, dar se pare că viața ei nu a fost mereu roz. Până când și-a îndeplinit visul de a deveni mamă, a trecut prin încercări extrem de grele.

Mirela Vaida, despre sarcinile pierdute

Mirela Vaida este o femeie de mare succes în țara noastră, iubită de o mulțime de oameni, cu o carieră la un nivel înalt. Se poate considera o femeie fericită acum, împlinită atât profesional, dar și în plan personal. Totuși, lucrurile nu au fost mereu roz pentru celebra prezentatoare TV.

Mirela are acum trei copii minunați care o fac fericită zi de zi, dar a avut de parcurs un drum greu până și-a îndeplinit visul de a fi mamă pentru prima dată. Puțini știu că celebra prezentatoare TV a pierdut primele două sarcini. Din cauza complicațiilor, nu a putut duce la sfârșit cele două sarcini.

Pentru ea nu a fost o experiență deloc ușoară, dar credința a ajutat-o să treacă peste și a înțeles că Dumnezeu o pregătește pentru ceva mai bun. A avut două sarcini toxice, pe care organismul ei le-a respins, dar a considerat că este un semn că nu suferă de infertilitate.

”Eu mi-am dorit foarte mult copii şi, într-adevăr, primele două sarcini au fost pierdute, însă partea bună este că, atunci când pierzi o sarcină, înseamnă că poți să rămâi însărcinată. În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă.”, a declarat Mirela Vaida.

Cum se înțelege Mirela cu soțul ei

Mirela Vaida a avut parte de susținerea familiei și a apropiaților când a pierdut cele două sarcini, dar a refuzat să vorbească atunci public despre problemele pe care le avea, pentru că suferea prea mult. Soțul a fost cel care a sprijinit-o cel mai mult și a ajutat-o să treacă peste tot.

Mirela și soțul ei sunt împreună de peste 10 ani și relația lor evoluează mereu. Cei doi se iubesc mult și fac totul împreună și, în ciuda neînțelegerilor, spun că se iubesc mereu mai mult. Prezentatoarea TV mărturisește că pentru ei este un motiv de sărbătoare în fiecare zi și relația lor este una perfectă.

Comments are closed.