Media

Mirela Vaida este în stare de șoc! A fost atacată cu un pietroi chiar în timpul emisiunii

Mirela Vaida trece prin clipe de groază în acest moment! Celebra prezentatoare TV este în stare de șoc, după ce a fost la un pas să fie lovită cu un pietroi de către o femeie agresivă, care a intrat în platoul Acces Direct. Mirela nu își poate reveni din șoc și vrea să facă plângere la poliție, pentru că situația este una gravă.

Mirela Vaida, agresată în direct

Update: Agresoarea Mirelei Vaida a fost reținută de poliție. După ce a fost imobilizată de echipa de la Antena 1, a fost acoperită cu o pătură până la sosirea Poliției. Femeia a opus rezistență și cu greu a fost încătușată.

Agresoarea Mirelei Vaida a fugit de la Spitalul Obregia, unde era internată, semn că are probleme.

“Astăzi, în jurul orei 17.00,  prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate”, informează poliţia.

 

Mirela Vaida a fost victima unui atac șocant în direct la Acces direct. Chiar la începutul ediției, o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat către ea cu un pietroi imens. Din fericire, Mirela a obervat la fix și a reușit să fugă, dar este în stare de șoc. Femeia a fost imobilizată de către staff-ul emisiunii și la fața locului au sosit oamenii legii.

„Îmi este frică, Mă gândesc ce mi se poate întâmpla. Știți că emisiunea face și anchete, subiecte care deranjează, dar ăsta este rolul presei. Toți ne asumăm niște dușmănii când tragem semnale de alarmă. Ar trebui să fim protejați pentru că asta face presa”, a declarat Mirela Vaida.


Mirela a mărturisit că îi este teamă să mai iasă din platou și nu știe cum va trece peste această experiență. Celebra prezentatoare TV a declarat că vrea să depună o plângere la poliție, pentru că știe că meseria ei poate atrage negativitate din partea celorlalți.

Mirela Vaida, amenințată de o deținută

Mirela Vaida a mai mărturisit și că, de ceva timp, se teme pentru viața ei, pentru că primește mesaje de la o femeie care presupune că este o deținută. Este vorba despre criminala de la Metrou, caz pe care și Acces Direct l-a prezentat.

Astfel, Mirela crede că nu este vorba despre o coicidență, având în vedere că presupusa deținută ar putea avea acces la internet. Astfel, ea ar fi putut lua legătura cu femeia care a intrat în platou și ar fi putut s-o pună chiar ea să-i facă rău, ținând cont că a amenințat-o de multe ori.

„Îmi este frică pentru viața mea, este o doamnă Magdalena Șerban care mi-a scris și pe Facebook, mi-a spus că: o să ies peste 16 ani și o să te omor, nu știu dacă este coincidență de nume. Femeia asta a venit fix la mine și m-a atacat cu pietroiul. Sunt șocată. Încerc să continui această emisiune”, a mai spus Mirela Vaida.

Comments are closed.