Media

Mirela Vaida nu are liniște. Ce se întâmplă acum cu femeia care a intrat peste ea în platou

Agresoarea Mirelei Vaida a fost trimisă în judecată de către procurori pentru ultraj contra bunelor moravuri. Prezentatoarea tv a cerut să fie judecată pentru tentativă de omor. Încadrarea se poate schimba doar dacă judecătorul admite probele pe care le depun la dosar avocații victimei.

Ce se întâmplă acum cu agresoarea Mirelei Vaida

Femeia care a agresat-o pe Mirela Vaida a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, decizie care o nemulțumește pe vedeta de televiziune care o acuză pe femeie de tentativă de omor.

Reamintim faptul că agresoarea a intrat în platoul Acces Direct pe o ușă lăturalnică și s-a îndreptat direct către Mirela Vaida spre care a aruncat cu un bolovan.

Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în platou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. M-am speriat, nu am știut ce să fac, spunea Mirela Vaida imediat după atac.

Norocul și prezența de spirit au făcut ca prezentatoarea tv să scape cu viață. Mirela Vaida s-a ferit la timp, astfel că bolovanul nu a atins-o, însă a căzut și a spart platoul Acces Direct.

Vaida va cere judecătorilor să schimbe încadrarea juridică din ultraj contra bunelor moravuri în tentativă de omor.

Geamuri sparte la sediul Acces Direct

După incidentul din 19 martie, femeia a revenit la sediul Acces Direct și a spart mai multe geamuri.

Efectiv, suntem terorizați. Mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare, tenativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic. I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână, a spus Vaida.

Tot ce trebuie să facă Vaida acum este să depună la dosar, prin intermediul avocaților săi, probe prin care să ceară schimbarea încadrării juridice.

Atacul a avut loc pe 19 martie, în timpul emisiei Acces Direct. Agresoarea a intrat dezbrăcată, cu un bolovan în mână, pe care l-a aruncat direct spre Mirela Vaida.

Comments are closed.