Media

Mirela Vaida: Nu mă așteptam ca ai mei copii să facă asta

Mirela Vaida, îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct, și-a luat vacanță. Aceasta împreună cu familia sa și copiii s-au deplasat în Poaia Brașov pentru o vacanță bine meritată. Prezentă în fiecare zi pe micile ecrane ale telespectatorilor, de luni până vineri, cu o emisiune de 2 ore și greu de prezentat, Vaida a obosit și simțea nevoia unei vancațe.

Mirela Vaida a stat 4 ore pe pârtie cu copiii

Profitând de zăpada acumulată la multe, Mirela Vaida și întreaga sa familie s-au dus pe pârtie. Aceasta a mărturisit pe o rețea de socializare că nu se aștepta ca ai săi copii să reziste 4 ore pe pârtie. A fost extrem de bucuroasă să vadă că familia sa s-a bucurat de zăpadă și s-au distrat pe cinste, după cum a mărturisit pe  contul ei de Instagram.

Este prima iesire in formula completa, dupa mai bine de un an de pandemie! Suntem in Poiana Brasov pentru 2 zile de ski in familie!

Nu mi-am imaginat ca ai mei copii, de la mic la mare, vor rezista mai bine de 4 ore pe partie fara sa se planga!

Mirela Vaida și-a dat cei 3 copii la lecții de schii pentru a se bucura de zăpada în vacanță

Mirela Vaida și-a dat cei 3 copii la lecții de schii pentru a se bucura de zăpada în vacanță

Ne-a fost dor de vacante, de timp pentru noi, de oameni, de locuri, de tara asta frumoasa! Chiar daca stam doar 2 zile, ne-am deconectat si ne simtit minunat!

Multumesc, @aureliusimparatulromanilor pentru ospitalitate, pentru camerele generoase, pentru conditiile ireprosabile, personal atent si mancarea delicioasa! Abia astept sa ne intoarcem! Ce bine ca mai e si maine!” a declarat Mirela Vaida pe contul ei de Instagram.

S-au cazat la un hotel de lux de 5 stele

Mirela Vaida a ales cei mai bun pentru familia sa. Aceștia s-au cazat la un hotel de lux de 5 stele și a primit apartamentul prezidențial, dotat cu cele mai scumpe obiecte de mobilier și cu un confort desăvârșit.

Deși unii o critică pentru emisiunea Acces Direct și subiectele pe care le abordează în emisiune. Vaida are foarte multe persoane care o apreciază și înțeleg că rolul ei la Antena 1 este de prezentator și fac diferența dintre persoană și formatul pe care trebuie să-l prezinte.

Anul acesta Vaida este concurență și la „Te cunosc de undeva” unde telespectatorii o pot vedea și într-o altă postură. Mai ales că Mirela Vaida adoră să cânte și pentru ea este o provocare să se transforme în diverse persoanaje.

 

Comments are closed.