Media

Mirela Vaida, pusă la zid de către internauți: “Așa ai ajuns?!” Ce a făcut vedeta

Mirela Vaida a fost pusă la zid, recent, de către internauți, după ce a postat o filmare cu o cântare de la o nuntă. Vedeta de televiziune nu a plăcut, se pare, tuturor fanilor ei, iar unii au ținut să-i spună că nu a făcut o figură bună în postura de artist. Este binecunoscut faptul că Mirela Vaida este actriță și cântăreață, pe lângă job-ul de prezentatoare Acces Direct.

Mirela Vaida pusă la zid de către fanii de pe Instagram

Recent vedeta a postat pe contul ei de Instagram o filmare de la o nuntă unde a cântat. Dacă cei mai mulți dintre internauți au apreciat prestația vedetei și au felicitat-o, recunoscându-i talentul și pasiunea pentru muzică, au fost și persoane care i-au spus că ar trebui să se rezume la job-ul de la Acces Direct.

Așa ai ajuns?..nesătulă de bani să cânți pe la nunți!…vai de capul tău!/ Ca prezentatoare tv ești super ok, dar la muzică populară ești penibilă total pe dinafară..sorry, au fost două comentarii răutăcioase.

Trebuie să precizăm faptul că video-ul postat de Mirela Vaida a adunat peste 55.000 de vizualizări și 50 de comentarii, cele mai multe dintre ele fiind pozitive. Foarte mulți au apreciat prestația vedetei și au felicitat-o.

FENOMENUL..MIRELA VAIDA! Am mai spus-o, tu esti trimisă de bunul DUMNEZEU pe pământ sa bucuri sufletele oamenilor, tu esti una din..MINUNILE LUMII, Atît de frumoasa si de iubibila! te adoram te iubim, te admiram, te aplaudam – te iubim mult, i-a scris un fan Mirelei Vaida.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida, o mamă mândră și împlinită

Mirela Vaida și-a dorit mult să devină mamă, iar visul i s-a îndeplinit nu o dată, ci de trei ori. Îndrăgita vedetă de televiziune are doi băieți și o fată. Carla este primul copil familiei, fetița care își bucură mama cu rezultate deosebite obținute la școala de muzică.

Inca o zi de emotie, de satisfactie si de mandrie! Carla mea a sustinut azi Recitalul de Vara, din cadrul Clubului de Arte, si a cantat mazurka la pian! Am fost toti sa o sustinem, de la mic la mare! Bucuriile astea simple sunt cea mai mare realizare!, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar fiica Mirelei Vaida are stofă de artist, călcându-i astfel pe urme mamei sale.

Comments are closed.