Media

Mirela Vaida revine la Acces Direct cu o înfățișare nouă! Ce schimbare și-a făcut prezentatoarea tv

Luni, 6 septembrie, pe Antena 1 a început un nou sezon de Acces Direct. Și de această dată, la cârma emisiunii se va afla Mirela Vaida care s-a pregătit într-un mod special pentru noul sezon care începe astăzi. Vedeta de televiziune s-a întors recent din vacanță unde a fost plecată cu familia și a intrat direct în salonul de înfrumusețare pentru a se pregăti așa cum se cuvinte înainte de emisiune.

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul înainte de debutul noului sezon Acces Direct

Prezentatoare tv a optat pentru o nouă tunsoare și o altă culoare a părului, iar noul look îi vine foarte bine. Mirela a postat pe contul ei de Instagram o poză cu noua înfățișare și cu un mesaj pentru fanii ei și ai emisiunii pe care o moderează.

Vaida și-a anunțat telespectatorii că vor avea parte de surprize mari o dată cu noul sezon Acces Direct.

Spre deosebire de programul obișnuit, în acest sezon emisiune începe la orele 16.30 și ține până la orele 18.00, înainte funcționând în intervalul orar 17.00-19.00.

Se anunță schimbări de decor și sunt extrem de curioasă cum va arăta noul platou! Am emoții la fiecare reîntâlnire cu echipa și cu telespectatorii! Așadar, un fel de început de “an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Ăsta-i “directul”! Vă îmbrățișez și vă doresc bine în tot ce faceți! Doamne-ajută!, a scris Mirela pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Vaida (@mirelavaida)

Înainte de a reveni la cârma emisiunii Acces Direct în noul sezon, Mirela Vaida s-a bucurat alături de soț de o vacanță neplanificată la Praga, despre care prezentatoarea tv a spus că a venit fix la momentul potrivit. Vaida și-a încărcat bateriile și este pregătită să revină la muncă. După cum se observă din comentariile de pe contul de Instagram al vedetei, fanii așteaptă nerăbdători să o revadă pe sticlă.

Comments are closed.