Știri

Moarte stupidă pentru o româncă din Italia. Nimeni nu a putut să o salveze

O româncă a avut parte de o un sfârșit tragic în țara unde plecase ca să facă un rost familiei rămase în România. Femeia era de loc din Brașov și se afla în Sardinia din 2011. Nimeni nu putea ști că toate planurile ei se vor nărui din cauza unui accident stupid.

Moarte stupidă pentru o româncă din Italia

O româncă din Brașov a murit în Italia, după ce a fost lovită de oglinda unei dube. Femeia era originară din Brașov și se afla în Sardinia de 11 ani. Soțul și cei doi copii o așteptau în România. Aceasta lucra ca îngrijitoare și trimitea bani familiei. În urma acestui accident cumplit, bărbatul a rămas văduv, iar copiii orfani de mamă.

Potrivit informațiilor apărute în presă, femeia a fost lovită la cap de oglinda unei dube. Lovitura a fost atât de puternică încât i-a provocat răni grave. Din nefericire, acest accident i-a pus capăt vieții.

Sora femeii a fost cea care a identificat trupul neînsuflețit. Acum familia din România se pregătește pentru înmormântare.

Cea care a recunoscut cadavrul a fost sora femeii, care locuiește în Cagliari. „Am pierdut o soră extraordinară. Se afla aici pentru a-și ajuta familia, a declarat femeia presei din Italia.

Tragedie pentru o familie de români

Potrivit rotalianul.com, tragedia s-a petrecut în seara zilei de duminică, 26 iunie 2022, în localitatea Monserratto din provincia Cagliari, în Sardinia (Sardegna). Femeia avea 49 de ani și a fost implicată într-un accident rutier. Ea se îndrepta spre casă, în jurul orelor 22.30, când a fost lovită în zona capului de oglinda unde dube care trecea pe lângă ea.

Șoferul a observat imediat și a chemat ambulanța, însă pentru brașoveancă era prea târziu. Rănile de la cap au fost atât de puternice încât i-au cauzat moartea.

Carabinierii sau deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii acestui eveniment nefericit.

Comments are closed.