Știri externe

Moarte subită în rândul artiștilor! Toată lumea este șocată

Lumea artiștilor este marcată de o nouă tragedie! Unul dintre cei mai cunoscuți creatori de benzi desenate s-a stins din viață subit și nimeni nu știe de ce a avut loc acest tragic eveniment. Este vorba despre John Paul Lenon, creatorul lui Batman și al altor personaje cunoscute. Familia și toți cei care l-au cunoscut sunt răpuși de durere.

A murit celebrul John Paul Lenon

Lumea artiștilor a mai primit o lovitură grea, după ce mai multe persoane celebre și iubite de public au plecat dintre noi. Un alt artist celebru a pierdut lupta cu viața, când nimeni nu se aștepta. Este vorba despre John Paul Lenon, cunoscut pentru personajele din benzile desenate cărora le-a dat viață. El a fost renumit pentru munca sa de ilustrare a unor titluri precum Batman, X-Men și Static.

Tragicul anunț a fost făcut de editorul principal DC Comic, Chris Conroy. Potrivit acestuia, DC Comic a pierdut un mare artist, a cărui moarte a venit subit, când nimeni nu se gândea că ceva atât de rău s-ar putea întâmpla.

Editorul a mărturisit că John a fost cu adevărat un artist, pe care toată lumea îl venera. Deși acesta ar fi dat mai multe semne că ceva s-ar întâmpla cu el, nimeni nu ar fi observat. În prezent, cauza morții sale nu este clară.

„Se pare că vestea este adevărată. Aseară l-am pierdut pe John Paul Leon, unul dintre cei mai mari desenatori din istoria benzilor desenate, genul de artist pe care FIECARE artist îl venera. Cei care l-au iubit au avut un avertisment, dar nu suficient”, a scris Conroy într-un tweet.

John Paul Leon, carieră de succes

În afara ilustrațiilor desenate, John Paul Lenon a fost si consultant pentru filme cu bugete de sute de milioane de dolari SUA, precum DC Universe Superman Returns, Batman Begins, Green Lantern și The Dark Knight.

După ce moartea s-a a fost făcută publică, cei care l-au cunoscut au reacționat și și-au exprimat regretul față de această tragedie. John a fost un om iubit, un artist extrem de pasionat.

„John Paul Leon a fost un umanist de benzi desenate. El a întemeiat absurditatea inerentă a transmiterii mitului și a poveștii prin intermediul panourilor cernelite, insistând ca lupta emoțională a experienței noastre trăite să fie în fiecare linie, fiecare imagine. Și a fost o bucurie a unui om, amabil și amuzant, până la capăt. RIP”, a scris câștigătorul Eisner, Tom King.

Comments are closed.