Știri externe

Moartea Prințesei Diana, investigată de fiul ei cel mic. Ce a făcut în ultimele ore din viață

Moartea Prințesei Diana, cea supranumită Prințesa inimilor a venit ca un trăsnet pentru întreaga lume. Era apreciată de către toți cei cu care intra în contact pentru că avea un fel de a fi deosebit, era modestă și ieșea în evidență numai prin lucruri frumoase.

Ultimele ore din viața Prințesei Diana

Diana, Prințesa de Walles a fost prima soție a lui Charles, Prinț de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit. Ea a murit la data de 31 august 1997 într-un accident de mașină petrecut în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris. Au trecut 25 de ani de la tragicul accident rutier în care și-a pierdut viața Lady Diana, iar Henry, fiul ei cel mic investighează ultimele ore din viața ei.

Prințul Henry se pregătește să lanseze cartea sa autobiografică și pentru asta a făcut investigații de unul singur cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu mama lui.

Cartea va fi lansată la finalul acestui an, iar Henry îi va dedica mamei sale un întreg capitol. Toată viața a încercat să afle adevărul despre noaptea fatidică în care cea care i-a dat viață a pierit crunt într-un accident rutier devastator.

„Au existat abordări care sugerează că prințul Harry este intens concentrat pe obținerea mai multor informații despre moartea mamei sale. Există o mulțime de oameni în Franța care își amintesc noaptea accidentului. Este normal ca fiul Dianei să vrea să afle mai multe despre asta pentru cartea sa”, au spus surse judiciare, pentru The Sun.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Moartea Prințesei Diana, investigată de fiul ei cel mic. Ce a făcut în ultimele ore din viață

Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana imediat după accidentul din Paris

Accidentul rutier în care a fost implicată Prințesa inimilor s-a petrecut în seara zilei de 31 august 1997, în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris. Prințesa Diana se afla în mașină împreună cu Dodi Al-Fayed şi Henri Paul.

În seara fatidică, Diana și Dodi au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în proprietatea tatălui lui Dodi începând cu anul 1979.  Spre finalul cinei, Dodi i-a spus șoferului să ducă mașina înapoi la vila sa, într-o încercare de a-i atrage pe fotografi. Henri Paul, gardă personală la hotelul Ritz urma să fie noul șofer. La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit puternic de un stâlp.

Diana nu a murit pe loc, însă a fost găsită de salvatori cu răni grave la nivelul pieptului. E a fost dusă de urgență la spitalul Hôpital de la Salpêtrière, unde în scurt timp a intrat în stop cardiac.

În ciuda manevrelor de resuscitare, la ora 3 dimineața i-a fost stabilit decesul. Prințesa Diana avea 36 de ani.

Comments are closed.