Media

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dezvăluit când au făcut pasul cei doi: „La vremea aceea nu era încă soția lui”

Invitat în podcastul „Ameritat cu Nasrin”, Irinel Columbeanu a lămurit că Monica Gabor, fosta lui soție, e căsătorită cu Mr. Pink, milionarul de origine chineză. Totodată, el a vorbit și despre cearta pe care a avut-o cu acesta referitor la Irina Columbeanu, fiica lui.

De mulți ani, Monica Gabor e stabilită în America. A început acolo o nouă viață alături de Mr. Pink și de fiul lui. Acum patru ani, și Irina Columbeanu s-a mutat la ei, după ce a primit acceptul tatălui ei, Irinel Columbeanu. S-a aflat că actualul partener al Monicăi și fostul chiar au avut o ceartă, pentru Irina. În podcastul de acum, Irinel Columbeanu a lămurit episodul în care s-a certat cu Mr. Pink, pentru Irina, și totodată i-a dat de gol pe Mr. Pink și Monica Gabor despre căsătorie. Se pare că cei doi au făcut pasul cel mare la scurt timp după ce Irinuca s-a mutat la ei, în America, acum patru ani.

„A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei. Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a povestit Irinel Columbeanu în podcastul făcut de Ameri Nasrin, care va fi difuzat pe marți, 24 mai, începând cu ora 21.00.

Irinel Columbeanu povestește în al treilea volum autobiografic, care urmează să fie lansat în curând, despre momentul în care s-a văzut cu fosta lui soție și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, pentru a discuta despre mutarea Irinei în America. Se pare că afaceristul a luat cu greu decizia de a se despărți de fiica lui în 2018.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese. Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect. Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament.

La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar”, scrie Irinel Columbeanu în volumul său, potrivit click.ro.

Irinel Columbeanu povestește că a încercat să se gândească mai puțin la el și mai mult la viitorul Irinei. Într-un final, fostul soț al Monicăi Gabor a hotărât să renunțe la custodia fetiței, pentru ca aceasta să se poată stabili alături de mama ei.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.