Media

Monica Gabor s-ar putea întoarce în țară. Urmează să se întâlnească cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor pare că trece printr-o perioadă destul de grea, pentru că se zvonește că s-ar fi despărțit de iubitul ei, Mr. Pink. Mai mult, se pare că acum ar urma să se întoarcă în țară și va sta alături de fostul ei soț, pentru că împreună au anumite probleme de rezolvat.

Monica Gabor are datorii

Monica Gabor are probleme financiare în care este implicat și Irinel Columbeanu, fostul ei soț. Cei doi sunt citați într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme unde erau asociați. Firma se numește Monica Columbeanu SRL și a acumulat multe datorii în timp, pentru că a fost lăsată de izbeliște de când femeia a plecat.

În 2009, la ultimul bilanț, societatea avea datorii în valoare de aproximativ 300.000 de lei, bani pe care cei doi foști soți trebuie să îi plătească singuri. Iar asta nu este tot. Ei mai sunt implicați într-un proces unde o societate cere partajul judiciar dintre cei doi foști parteneri.

Este vorba de sume mari de bani, motiv pentru care Monica ar trebui să se prezinte la proces, pentru că o așteaptă urmări grave. În cazul în care nu se va prezenta la procese, acestea vor fi judecate în lipsă. Până acum nu a anunțat dacă va veni, deși a fost deja citată, În septembrie și octombrie ar trebui să vină la tribunal.

Monica Gabor, prima reacție după despărțire

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Se pare că ea a șters de pe rețelele de socializare toate pozele în care apărea milionarul și chiar a fost într-o vacanță doar cu sora ei, ceea ce a dat tuturor de gândit.

Monica nu a vorbit deloc despre acest subiect și nu a făcut declarații până acum și există două posibilități: s-au despărțit sau doar a fost o încercare de mediatizare și îi mai ține pe oameni în suspans ceva timp.

Totuși, a postat pe Instagram un filmuleț din care reiese că suferă și că situația ei nu este tocmai bună. În acel clip se vorbește despre lumea în care trăim și despre faptul că se vorbește mult, dar nimănui nu îi pasă de cum se simt ceilalți.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:
-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.
-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, a fost mesajul acesteia publicat pe Instagram.

Comments are closed.