Media

Monica Gabor și Mr. Pink, probleme în Paradis? Cum a dat de înțeles diva că s-au despărțit

Monica Gabor a și Mr. Pink formează un cuplu de aprape 10 ani și dădeau de înțeles că lucrurile sunt foarte serioase între ei. Fosta divă de la Izvorani a cunoscut succesul de când s-a mutat în America la iubitul milionar, dar se pare că i s-a luat de atâta bine. Monica a făcut un gest surprinzător, care ridică o mulțime de semne de întrebare.

Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit

După aproape 10 ani de iubire, pare că Monica Gabor și Mr. Pink au probleme în relația lor. Mulți cred că Monica Gabor s-a despărțit de iubitul milionar, pentru că a făcut un gest extrem de suprinzător, care dă de gândit.

Deși a fost mereu discretă și rezervată în declarații referitoare la viața privată, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost forte activă în mediul online. De-a lungul timpului, a publicat mai multe imagini din care reieșea că trăiește din plin visul american. De curând, însă, a șters brusc de pe contul de socializare toate pozele în care apare alături de iubitul ei și fiul acestuia, de care ea era foarte apropiată și pe care fiica ei Irinuca îl considera un frate.

Monica Gabor, excursie doar cu sora

Fosta doamnă Columbeanu s-a întors, recent, dintr-o vacanță de vis petrecută în Mykonos, Grecia, alături de sora ei Ramona și alți prieteni dragi. S-a distrat de minune pe o insulă unde merg doar oamenii înstăriți și a avut parte de momente uimitoare, dar fără iubitul ei. Insula în care au mers este renumită pentru liniștea pe care o oferă, dar și pentru lux și prezența exclusiv a unor persoane cu bani.

După terminarea sejurului de lux, Monica ar fi trebuit să revină în State, la Mr. Pink, pentru a-l ajuta cu afacerea cu energizant pe care o are. Totuși, spre uimirea tuturor, din Grecia, Monica Gabor a plecat direct către Dubai, acolo unde locuiește de ani buni sora ei. Acest lucru a atras atenția oamenilor, care se gândesc că ceva nu este în regulă.

Monica a mers acolo fie ca să continue distracția în țara luxului alături de sora ei, fie pentru a evita întâlnirea cu Mr. Pink, cu care nu mai are deloc o relație bună și de care pare a fi foarte dezamăgită, dacă a stat atâta timp departe de el.

Comments are closed.