Media

Cum a aflat Monica Pop că are cancer. Prietenii nu o mai recunoșteau: “Ești foarte albă la față!”

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Celebrul oftalmolog încearcă să salveze viețile altor oameni, dar se pare că nu are nicio putere asupra ei. Chiar de ziua sa de naștere, cadrul medical a anunțat că nemilosul cancer a recidivat, motiv pentru care a avut nevoie de o a cincea operație.

Monica Pop, luptă grea cu cancerul

Monica Pop este unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din România. Este un personaj controversat, cu păreri despre multe subiecte importante, dar și un om extrem de încercat de viață, care a suferit mult. De nouă ani se luptă cu cancerul, iar acum s-a operat pentru a cincea oară din cauza bolii care a recidivat.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Monica Pop a făcut un anunț extrem de important. Mai exact, celebrul oftalmolog a mărturisit că, de curând, a urcat din nou pe masa de operație, pentru a cincea oară. Medicul susține că a fost o operație grea, iar locul cu pricina a fost greu de accesat, având în vedere că a mai fost operat deja de patru ori.

„M-au operat marțea trecută, imediat după internare; 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații!”, a mărturisit medicul.

Cum a aflat oftalmologul că are cancer

Intervenția a fost una extrem de grea și a durat patru ore. Complicațiile nu au ezitat să apară, dar medicii au dat dovadă de o bună pregătire și au ajutat-o să plece acasă pe picioare și să se întoarcă la locul de muncă, unde salvează vieți.

Monica Pop a primit acest diagnostic în urmă cu 9 ani și nu ezită să vorbească acum despre toate cele întâmplate. Aceasta avea dureri insuportabile la câteva luni, dar le ignora, pe motiv că nu trebuie să se îngrijoreze doar din atât. Prietenii au sfătuit-o să consulte un medic specialist, pentru că nu arăta deloc bine, iar acolo a primit verdictul dureros.

Comments are closed.