Media

Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare. Trăiește de ani buni cu un mare regret în suflet: ”Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc!”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra femeie de afaceri atrage atenția ori de câte ori apare undeva și la fel a făcut și acum, la celebra emisiune a lui Denise Rifai, 40 de întrebări. Vedeta a vorbit despre cele mai personale lucruri, despre cele mai mar regrete și despre averea sa.

Monica Tatoiu, despre regretul vieții ei

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femeie din România. Deși a ajuns la o vârstă destul de înaintată, este la fel de plină de viață și reușește să atragă atenția cu orice mișcare pe care o face, lucru ce i-a plăcut mereu și la care se pricepe foarte bine.

Am putut-o urmări pe Monica pe 10 octombrie le Kanal d, fiind invitata lui Denisa. „V-ați mai căsători pentru un buletin de București?”, „De ce vă plac bărbații cu bani?”, „Urâți femeile din România?”, „De ce vă cumpărați mâncarea din străinătate?”, „V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, „V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”, „Sunteți spaima cartierului?”, acestea sunt câteva dintre întrebările la care a răspuns Monica Tatoiu în emisiunea lui Denise Rifai.

Deși este o fire excentrică și controversată din cale-afară, este și foarte emotivă, mai ales când vine vorba despre persoanele speciale din viața ei și evenimente care au marcat-o. Monica recunoaște că trăiește cu un mare regret în suflet, de care nu va scăpa niciodată și o va urmări mereu.

Vedeta mărturisește că nu i-a spus tatălui ei cât de mult îl iubește și nu a știut să-l aprecieze așa cum merita, toate acestea din cauza mamei sale, din cauza căreia se certa mereu cu părintele ei. Regretă că atunci s-a lăsat influențată de aceasta și nu și-a îmbrățișat tatăl, lucru pe care acum l-ar face din tot sufletul, dar nu mai este posibil.

 ”Îl visez pe tata când sunt momente grele în viața mea. Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc. Pentru că m-am luat după mama, care era o căsătorie aranjată și care nu l-a iubit niciodată. Nici nu l-am îmbrățișat. Emoțiile trec, regretele rămân”, a spus Monica Tatoiu

Ce avere are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este cunoscută pentru viața de lux pe care o trăiește. Este o femeie înstărită din punct de vedere financiar, care merge în vacanțe luxoase și duce cu adevărat un trai la nivel înalt.

Monica Tatoiu nu s-a ferit să recunoască în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” că are o avere impresionantă, explicând că se mândrește cu tot ce a realizat doar prin munca ei. Astfel, ea a precizat că este foarte bogată pentru un om din România, dar nu se lasă cumpărată de niciun leu. Consideră că nu trebuie să arunce banii în vânt și nici să se laude cu ei, pentru că mult mai important este ce lasă în urmă, generațiilor viitoare, pentru că vrea să le pregătească pentru vremurile grele ce vor veni.

 “Sunt un om foarte bogat după standardele din România, dar nu se vede… Banii făcuți greu trebuie lăsați să producă pentru generații, că nu știi ce vine. Sunt foarte bogată, dar mă vedeți, da? Sunt independentă, nu mă poate cumpăra nimeni”, a spus aceasta aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Comments are closed.