Media

Monica Tatoiu, dezvăluiri picante despre fiul ei. Ce nu a știut nimeni până acum

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra femeie de afaceri este mai mereu în atenția publicului și îi place să fie mereu băgată în seamă, dar nu le fel de popular este și fiul ei. Vedeta vorbește mereu cu drag despre el și a făcut dezvăluiri interesante despre acesta.

Fiul Monicăi Tatoiu are probleme de sănătate

Monica Tatoiu este unul dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc. Nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru că toată lumea o cunoaște și o îndrăgește, dar mai puțin cunoscut este fiul ei. Vedeta a reușit să-și țină departe de ochii lumii viața privată și nu i-a plăcut să-l expună pe Victor, singurul său copil.

Victor este un tânăr de 27 de ani foarte arătos și talentat, care iubește sportul și a urmat cele mai bune studii străine. Este pasionat de afaceri, exact ca mama sa, dar nu i-a plăcut niciodată popularitatea și a stat departe de ea cât de mult a putut. A ezitat să apară alături de mama sa în public și a preferat să stea retras.

Monica Tatoiu a vorbit deschis despre fiul său de care este foarte mândră acum, dar care s-a născut cu probleme de sănătate. Vedeta a avut parte de o sarcină grea și o naștere în aceeași măsură, iar vestea că fiul ei are un plămân nefuncțional a distrus-o complet. Inițial a avut gânduri negre, dar ulterior s-a vindecat sufletește și a mers mai departe, iar acum fiul ei este bine.

„29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat.

Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Victor Tatoiu și-a părăsit iubita înainte de nuntă

Victor Tatoiu îi seamănă mamei sale din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că a moștenit trăsăturile ei fizice, se pare că are și un temperament exact ca al Monicăi Tatoiu. Victoraș nu se lasă condus de o femeie și se pare că nici nu ține cont prea mult de sentimentele ei.

Acesta a părăsit-o pe fosta lui logodnică, Liana Cercel, chiar înainte de nuntă. S-a spus atunci că tânărul ar fi luat această decizie pe motiv că viitoarea lui soție era mult prea geloasă și posesivă, lucruri pe care nu le putea accepta, pentru că nu se putea lăsa conduc de o femeie.

În prezenta are o nouă relație de care este foarte mândru. Tânărul este foarte activ în mediul online și postează imagini alături de iubita sa ori de câte ori are ocazia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victor Tatoiu (@moodyandcat)

Comments are closed.