Media

Moroșanu, previziuni pentru Survivor 2022. Pe cine pariază că va câștiga marele concurs

Competiția Survivor 2022 aduce în atenția publicului unele dintre cele mai interesante probe și provocări. Concursul este din ce în ce mai complicat și concurenții luptă cu orice preț pentru marele premiu. Cătălin Moroșanu, care a participat la Survivor 2021 și a dat dovadă de putere, a dezvăluit pe cine vede el marele câștigător al acestui sezon.

Cătălin Moroșanu are un favorit la Survivor 2022

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Celebrul luptător a fost unul dintre cei mai puternici concurenți din competiție și a demonstrat că este un luptător, dar a fost eliminat din cauza unei accidentări care nu i-a mai permis să lupte. Era considerat de ceilalți concurenți un pericol în ceea ce privește marele premiu, dar problemele de sănătate i-au pus capac.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre concursul de anul acesta și a declarat că sunt mulți participanți buni, iar lupta sigur va fi una foarte strânsă. Printre cei mai buni îi consideră pe Cătălin Zmărăndescu, pe Emil Rengle, este de părere că sunt și femei carese bazează pe forțele rău, dar crede că importantă este și atitudinea.

Sportivul nu poate da un nume exact al câștigătorului, dar le transmite tuturor să se concentreze pe ce au de făcut și mai puțin pe certuri și dorința de putere. Conform părerii lui, un lider poate fi doar cel care aduce puncte și este un exemplu pentru ceilalți.

“Dar ca să fii lider, să fii conducător, trebuie să și câștigi probe, asta e problema cea mai mare. Dacă tu nu câștigi probe și nu aduci puncte echipei, pierzi din autoritate, nu poți fi un exemplu, nu poți fi barosan… nu poți fi lider.”, a declarat Moro pentru Fanatik.

Descalificare șocantă la Survivor

Competiția Survivor devine din ce în ce mai complicată, iar probele sunt pe măsură. Lupta este tot mai strânsă și concurenții dau tot ce au mai bun pentru a rezista cât mai mult în Republică. La ultimul joc, Faimoșii au câștigat recompensa, dar Cătălin Zmărăndescu a stat pe marginea pentru a-și ispăși pedeapsa primită din cauza comportamentului său.

O descalificare șocantă a avut loc în echipa Războinicilor. Toată lumea a fost surprinsă când  Daniel Pavel a convocat primul consiliu de urgență din cadrul sezonului și a făcut marele anunț.

Cea care a plecat acasă este Angela Forero Diaz, care a fost eliminată de la Survivor România 2022 din considerente medicale.

 

Comments are closed.