Media

Motivul pentru care Adela Popescu își dorește să nască natural. Recunoaște că durerile sunt crunte

Adela Popescu își dorește mult să nască natural, la fel cum a procedat și în cazul celorlalte două sarcini. Vedeta de televiziune este însărcinată și urmează să aducă pe lume al treilea băiețel al familiei. Marea ei dorință este să poată face asta pe cale naturală.

Adela Popescu vrea să nască natural

Operația de cezariană nu este o opțiune pentru Adela Popescu. Actrița, cântăreața și prezentatoarea TV se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil al familiei. Recent, Adela a vorbit despre sarcină și a mărturisit motivul pentru care își dorește să nască natural.

Soția lui Radu Vâlcan a spus că durerile sunt la fel de mari, atât în cazul nașterii naturale, cât și în cazul operației de cezariană, și că doar momentul este diferit.

Îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași, a spus Adela Popescu.

Adela a mai adus pe lume doi băieței, Alexandru și Andrei, pe care i-a născut natural. La prima naștere a avut 10 ore de travaliu, iar la a doua 5, însă cele mai mari dureri le-a simțit atunci pentru că nu a mai fost timp să i se facă anestezia epidurală și a simțit tot, pe viu.

La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu. Chiar sunt crunte, a spus Adela.

Adela și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă

Noul membru al familiei Vâlcan este așteptat în casă nouă, pentru că Adela și Radu și-au schimbat locuința înainte de sărbătorile de iarnă. Cei doi au optat pentru o casă mai spațioasă, în care cei doi băieții s-au acomodat din prima zi.

Comments are closed.