Media

Motivul pentru care Aurel Pădureanu nu a fost invitat la nunta nepoatei sale. Nicole Cherry a făcut dublă petrecere

Aurel Pădureanu nu a fost invitat la nunta nepoatei sale. Nicole Cherry a făcut nuntă și botez în aceeași zi, eveniment la care au participat familia și prietenii ei și ai soțului. Aurel Pădureanu nu a fost pe lista de invitați, motiv pentru care a aflat din presă despre eveniment.

De ce a lipsit Aurel Pădureanu de la nunta lui Nicole Cherry, nepoata sa

Artistul a mărturisit că nu a fost la eveniment pentru că nu l-a chemat nimeni. Nici Nicole Cherry și nici părinții  său nu l-au invitat la nunta și botezul care au avut loc vineri, 19 mai 2022. Aurel Pădureanu a declarat la Antena Stars a spus că părinții lui Nicole sunt răutăcioși, dar a avut grijă să sublinieze că nu are nimic cu nimeni, iar pentru nepoata sa, soțul ei și copil, a transmis toate gândurile bune.

Pe mine nu m-a chemat nimeni. De când a murit Cornelia (nr. nu i-a mai văzut) Nici din familia mea, dacă poți să îți imaginezi, nici copiii mei, nici băiatul meu. Nu suntem în relații… Ei sunt mai răutăcioși. Îi doresc, pentru că știu că are un copilaș, tot binele din lume. Ce să am eu cu Nicole Cherry? Este un copil, are 20 și ceva (nr. de ani). Îi doresc și ei și soțului ei sănătate. Răutățile vin de la părinți, a mărturisit Aurel Pădureanu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Artistul a declarat că după moartea soției sale, regretata Cornelia Catanga, nu s-a mai răspuns cu nimeni din familie. Și-ar fi dorit să păstreze legăturile pentru că, spune el, a rămas singur și i-ar fi prins bine să-l întrebe cineva de sănătate, să simtă că are familie.

Nicole Cherry a făcut nuntă și botez în aceeași zi

Nicole Cherry și logodnicul ei, Florin Popa, au făcut nuntă și botez în aceeași zi. Cei doi îndrăgostiți s-au cununat civil, apoi au plecat spre biserică unde și-au încreștinat fetița, pe micuța Anastasia. Spre seară petrecerea s-a mutat la un restaurant de lângă București. Alături de proaspăta familie au sărbătorit aproximativ 300 de invitați.

Deși au trecut doar șase luni de când a devenit mămică, Nicole Cherry s-a refăcut rapid și a arătat foarte bine în cele trei ținute albe alese cu grijă pentru această zi importantă din familia ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Într-un interviu mai vechi, artista a dezvăluit că va păstra cununia religioasă pentru o dată viitoare, însemnând că va fi un eveniment separat.

Comments are closed.