Media

Motivul pentru care Jean Paler a fost bătut în spital. Actorul a povestit cu lux de amănunte

Jean Paler a trăit un coșmar cât a stat în spital, suspect de Covid-19. Actorul a trecut peste această cumpănă, și-a reluat activitatea și spectacolele, și abia acum a vorbit detașat despre ceea ce i s-a întâmplat în perioada în care a stat spitalizat. Actorul spune că a fost jignit și chiar agresat, iar motivul este halucinant.

Ce a pățit Jean Paler cât a stat în spital

Confesiunile au fost făcute recent, la Antena Stars, în emisiunea care se filmează la malul mării. Jean Paler a fost invitat și a vorbit despre ce a mai făcut în ultima vreme, dar și despre un episod greu din viața lui. Iarna trecută a fost greu încercat de boală și a fost spitalizat o perioadă, iar amintirile din timpul internării nu sunt dintre cele mai frumoase.

Actorul a spus că i-au fost făcute șapte teste pentru depistarea coronavirusului, dar că de departe, cea mai mare problemă a fost frigul din spital. De acolo au pornit și problemele, pentru că Jean Paler spune că la un moment dat a ieșit pe hol să ceară o pătură, iar în acel moment personalul medical l-a jignit și chiar l-a agresat.

Actorul spune că salonul era, de fapt, o celulă, și că a prins un moment în care nu era încuiată ușa, a profitat și a ieșit pe hol să ceară o pătură.

Era un frig de nici ursul polar nu stătea acolo. Am îndrăznit, când nu mi-au încuiat ușa, că mereu mă încuiau acolo, să ies pe hol și să cer o pătură, că tremuram. Nu văzusem țipenie de om și am văzut din senin vreo șase-șapte… Mi-au dat brânci, m-au înjurat, m-au jignit, unul mi-a tras și una în fălci, ca să-mi fie bine, a spus actorul la Antena Stars.

În ciuda experienței neplăcute pe care spune că a trăit-o în spital, Jean Paler nu a făcut plângere la Poliție. Este mulțumit că se simte mai bine și că și-a reluat activitățile zilnice, dar și spectacolele. Zilele acestea, actorul se află pe litoral unde își face meseria cu drag pentru publicul său.

Comments are closed.