Media

Musty de la Survivor este un bărbat singur! Fostul Războinic s-a despărțit de iubită

Musty a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. Fratele lui Kamara a fost un concurent puternic, care a adus puncte echipei și a intrat în atenția colegilor și a celor de acasă. Deși toată lumea credea că acasă îl așteaptă iubita lui, se pare că cei doi erau despărțiți dinainte ca el să plece în Republica Dominicană.

Musty nu mai are iubită

Musty a fost recent eliminat de la „Survivor România”. Deși spera să ajungă departe în competiție și avea speranțe mari, se pare că drumul lui în Republică a luat sfârșit. Fratele lui Kamara a și ajuns în țară, unde a fost invitat la TV să vorbească despre experiența lui în echipa Războinicilor.

Deși toată lumea credea că Musty are o iubită care îl așteaptă acasă, se pare că bărbatul este de fapt singur. Fostul războinic a explicat că a încheiat relația cu Gabi, care acum trece prin momente destul de grele, pentru că ea credea că mai au o șansă și lucrurile nu s-au terminat între ei.

Fratele lui Kamara mărturisește că o apreciază mult pe Gabi, dar nu este pregătit acum pentru o relație. Se pare că fata ar fi intrat în viața lui într-un moment nepotrivit, când el încerca să treacă peste despărțirea de mama copilului său.

“Gabi este o persoană foarte dragă, o apreciez extrem de mult, eu am încercat o relație cu ea, dar nici ea nu a intrat în viața mea într-un moment potrivit, pentru că abia mă despărțisem de mama copilului și nu puteam să am o relație și s-a nimerit așa. Cu siguranță mă iubește foarte mult, dar eu chiar i-am zis că mă doare că am ajuns în punctul ăsta.

Ieri am vorbit și se simțea foarte prost, mi-a zis că ea credea că mai există o speranță. Am vrut să iau o pauză, nu că a fost o persoană rea, nu m-a înșelat. Îmi pare rău”, a declarat Musty, la Ștafeta Mixtă.

Musty, singur dinainte de a pleca la Survivor

Musty a fost luat în vizor de către cei de acasă și de colegi, după ce el s-a apropiat ceva mai mult de Mellina. Deși Gabi a venit la TV și a spus că relația lor este una bună și nu se teme că Musty i-ar putea greși, lucrurile erau cu totul altfel.

Cei doi s-au despărțit dinainte ca Musty să plece la Survivor, însă tânăra nu se putea împăca cu acest gând și a continuat să creadă că mai formează un cuplu. Musty spune că a fost criticat pe nedrept, mai ales pentru că era un bărbat singur.

„Când am ieșit din joc, mi-am luat o surpriză foarte mare, că aveam o iubită acasă. Chiar mi-am luat o surpriză, pentru că eu înainte să plec din țară și să plec la joc, cu un timp înainte, am tot încercat să mă despart de ea și chiar cu o săptămână înainte m-am despărțit de ea, fără să știu că plecam acolo.”, a explicat Musty.

Comments are closed.