Media

Musty de la Survivor, vorbe grele înainte să părăsească emisiunea. Ce a putut zice despre colegi

Ediția de pe 7 Martie de la Survivor România a luat o turnură neașteptată. Deși toată lumea se aștepta ca Albert sau Andreea Antonescu să părăsească emisiunea, nu s-a întâmplat așa. Musty Camara este cel care a fost eliminat de la Survivor, după ce echipa Războinicilor a pierdut. Ei nu au ratat doar proba și au pierdut un concurent, însă nu au avut nici ocazia să asculte mesaje trimise de mamele lor.

Eliminarea lui Musty a fost datorată faptului că a fost votat puțin și s-a poziționat pe ultima poziție în topul preferințelor publicului.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, concurentul pentru care competiția Survivor România se încheie în această seară este Musty.”, a anunțat prezentatorul emisiuni de la Kanal D, Daniel Pavel.

Musty părăsește Survivor pe 8 martie

După ce a aflat că va părăsi competiția Survivor România 2021, Musty a ținut un scurt discurs și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Musty din echipa Războinicilor este fratele cântărețului Kamara, din trupa Alb Negru.

9

„Azi dimineață, cu colegii mei, am terminat un proiect pe care îl aveam de la început, o plută. Aveam nevoie de mai multă hrană, de mai multă energie și am simțit, oricum, chestia asta. Chiar vă zic sincer, zilele astea chiar aveam în cap că se va întâmpla chestia asta. Am un pic de emoție, dar nici chiar așa multă. Îmi este dor de proiectele mele, îmi este dor de copiii mei, de familia mea. Mi-a plăcut foarte mult aventura asta pe care am petrecut-o aici, cu minusuri, cu plusuri, cu multe alte chestii. Mă duc cu capul foarte sus, consider că sunt plin de multe chestii pe care le-am făcut în jocul ăsta, în jocuri către colegii mei, pentru colegii mei și pentru mine. Mă duc cu capul foarte sus, chiar foarte sus, sunt mândru de foarte multe chestii pe care le-am petrecut aici. Ce pot să mai zic? E Survivor.”, a spus Musty.

Emisiunea Survivor se difuzează de joi până duminică, de la ora 20:00. Duminica are loc ediția eliminatorie, în care un concurent de la Faimoși sau de la Războinici pleacă acasă.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.