Știri externe

Naomi Campbell a născut o fetiță. Fotomodelul a devenit mamă la 51 de ani

Celebrul model, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de către ea, pe rețelele de socializare, iar fanii ei sunt în delir. Naomi a născut o fetiță de care este extrem de încântată.

Naomi Campbell a devenit mamă

Celebrul fotomodel trăiește clipe minunate alături de fetița ei nou-născută. Naomi a postat o poză pe Instagram, în care ține în palme piciorușele fetiței sale. La descrierea pozei, supermodelul a pus un text emoționant în care o numește pe copila ei binecuvântare și îi mulțumește că a ales-o să-i fie mamă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi)

Nu există iubire mai mare. O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Atât de onorată sunt să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura dintre noi care va dăinui toată viața, a scris Naomi Campbell.

Fetița lui Naomi este un adevărat cadou pentru aceasta, mai ales că a venit pe lume cu doar câteva zile înainte ca fotomodelul să-și sărbătorească ziua de naștere. Naomi Campbell împlinește 51 de ani pe 22 mai.

Naomi Campbell – viață sub lumina reflectoarelor

Este cunoscută în lumea întreabă grație carierei sale de fotomodel, actriță, cântăreață și autoare.

Prima apariție a fost la vârsta de 7 ani în februarie 1977 unde a dat un casting ca elevă pentru videoclipul lansat de Bob Marley Is This love.

La vârsta de 12 ani, Naomi a dansat în videoclipul lui Culture Club “I’ll Tumble 4 Ya”. În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

În ciuda statutului ei de cel mai cunoscut model de culoare din generația ei, Campbell nu a avut niciodată același volum de solicitări ca și colegele ei. În 1991, ea spunea:

S-ar putea să fiu considerată unul dintre topmodelele lumii, dar în niciun caz nu câștig aceiași bani ca oricare dintre celelalte. Mereu trebuie să muncesc din greu ca să fiu tratata în mod egal.

Comments are closed.