Știri

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat langă fiul lui. Când va fi înmormântat, pleacă singur din lumea celor vii

Moartea lui Nelu Ploieșteanu a întristat întreaga Românie. Artistul a fost internat de urgență pe 18 martie la Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca. Locul în care va fi înmormântat reprezintă una din cele mai mari dureri ale familiei Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu înmormântat lângă fiul lui

Nelu Ploieșteanu și-a îngropat fiul în 2018. Acesta avea doar 32 de ani și a murit după o viață întreagă de suferință. Acesta a rămas paralizat la o vârstă foarte fradedă și a pierdut lupta cu viața.

Mihaiță Ploieșteanu, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în 2018

Mihaiță Ploieșteanu, fiul lui Nelu Ploieșteanu, a murit în 2018

Nelu Ploieșteanu era acuzat de apropiați că nu-și îngrijea fiul, dar discreția care-l caracteriza l-a făcut să nu bage în seamă gura lumii.

Familia a decis ca aceta să fie înmormântat lângă fiul său. Se vor odihni amândoi în pace în Cimitirul Străulești 2. Acolo va fi alături de fiul cel drag și mult iubit de acesta, iar moartea lui l-a devastat pe marele artist.

Când va fi înmormântat. Pleacă singur pe Ultimul drum

Iubit de milioane de români, Nelu Ploieșteanu va pleca singur pe Ultimul Drum. Din păcatate doar 6 membri ai familiei pot fi prezenți la înmormântare, deoarece acesta a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prin urmare conform legislației acesta nu va putea avea parte de funerarii care să fie pe măsura marelui artist care ne-a părăsit la vârsta de 70 de ani.

Conform surselor fresh24.ro, în funcție de cât de rapid se vor face formalitățile de autopsie și emiterea certificatului de deces, acesta va fi înmormântat duminică.

A murit Nelu Ploieșteanu. Ce mare durere ascundea în spatele zâmbetului de artist

Familia și-ar dori să fie înmormântat luni ca să mă mai aibă câteva clipe alături de el. Însă legea interzice acest lucru.

Galerie foto cu locul în care Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său. Iată câteva fotografii cu locul de veci.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.