Magazin

Neptun retrograd în Pești pe 25 iunie 2021. Care sunt zodiile avantajate de acest fenomen astrologic

După data de 23 iunie, Neptun retrogradează în semnul Peștilor. Este un eveniment astrologic extrem de important, care pe unele zodii le va avantaja mai mult decât pe celelalte. Vezi dacă faci parte dintre cei care vor avea doar de câștigat în următoarea perioadă.

Neptun retrograd în Pești

La data de 25 iunie are loc Neptun retrograd în Pești. Din această dată, câteva zodii vor începe să vadă schimbări majore în viața lor, pentru că astrele se aliniază în favoarea lor. Când vorbim despre Neptun, ne gândim la a pune accentul pe sentimentele ascunse, pe iubirea nedefinită.

Astfel, în următoarea perioadă, Berbecii au nevoie de un nou început și Neptun retrograd îi ajută în acest sens. Vor reuși să ajungă la sentimente mai bune cu persoanele cu care nu aveau deloc o relație normală. Din contră, erau numai în scandaluri și nu ajungeau la o înțelegere.

Vezi și: Horoscop 25 iunie 2021. Morala zilei pentru zodii: învață să spui nu

Berbecii au nevoie de afecțiune și o vor căuta mai mult decât de obicei. Deși se temeau să fie sinceri, acum nu-și vor mai ascunde sentimentele și vor spune exact ce simt, pentru că văd că au multe șanse să înceapă o relație nouă.

Săgetătorii au și ei multe de câștigat din 25 iunie. Nativii de foc au toate elementele necesare să-și schimbe viața în bine, doar că trebuie să dea viteză acțiunilor lor. Trebuie să muncească mai mult pentru ceea ce își doresc și să înțeleagă că nimic nu vine dacă nu depui puțin efort.

Zodiile și Neptun Retrograd

Vărsătorii au nevoie de libertate mai mult decât niciodată. Simt nevoia să ia decizii singuri, să meargă unde vor și să nu mai țină cont de sfaturile celor din jur, care parcă doar încearcă să le dea viața peste cap și să intervină în planurile lor atunci când chiar nu e cazul.

Neptun retrograd înseamnă o perioadă în care ceața se ridică li încep să se clarifice lucrurile, este o perioadă în care percepțiile noastre reflectă exact adevărul. Avem șansa să ne cunoaștem mai bine, să ne descoperim și să vedem exact care sunt nevoile noastre, după o perioadă lungă în care cei din jur parcă au fost împotriva noastră.

Comments are closed.