Media

Neti Sandu, în costum de baie. Cum arată vedeta la peste 60 de ani

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebrul astrolog se bucură de mare succes și este iubită pentru previziunile pe care ni le oferă mereu la ProTV. Vedeta are 62 de ani, dar nu își arată deloc vârsta pe care o are și se mândrește cu trupul ei.

Neti Sandu strălucește în costum de baie

Neti Sandu prezintă rubrica horoscop din cadrul matinalului de la Pro TV încă de la începuturile postului. Deşi anii au trecut, putem observa că nu s-a schimbat prea mult din niciun punct de vedere și are chiar și același look.

Neti Sandu a rămas la fel de frumoasă și plină de viață și nu se vede deloc că a trecut de 60 de ani. Astrologul preferat al românilor se bucură de zilele însorite ale verii pe litoralul românesc, la Mamaia, alături de persoanele dragi ei.

Neti Sandu a fost mereu o femeie simplă, dar cu stil și foarte serioasă. Deși este la mare, nu s-a fotografiat în plina ei splendoare și nu a lăsat să se vadă mai mult decât este cazul, dar fanii tot au apreciat ținutele ei vaporoase și pline de culoare, potrivite acestui sezon. I-au făcut tot felul de complimente și i-au transmis că o prind bine culorile pe care le poartă.

„Asortare maximă! În culori și în spirit cu vacanța!”, „Concediu minunat!”, „Îmi lipsește horoscopul prezentat de tine, Neti Sandu!”, „O vacanță minunată ca tine Neti. Să ai parte de mult soare, să te bucuri de tot ce-i frumos!”, „Superbă ca întotdeauna! Vacanță frumoasă, Neti”, „Te așteptăm in diminețile la ProTv” – sunt câteva dintre mesajele transmise de fani prezentatoarei de la Pro TV.

Ce nu îi place lui Neti Sandu la ea

Neti Sandu este o femeie apreciată și iubită de mulți oameni pentru previziunile pe care le oferă la ProTV. Astrologul are 62 de ani, dar este plină de viață și încrezătoare. Deși toată lumea o apreciază pentru look-ul ei și pentru fizicul ei plăcut, Neti spune că nu este într-o formă prea bună.

Astrologul susține că uneori își simte vârsta, dar alteori nu. Nu are nimic împotriva operațiilor estetice, dar Neti spune că preferă să fie naturală, pentru că se acceptă așa cum este și nu vrea să apeleze la estetician. Dacă ea se acceptă așa cum e, crede că și fanii trebuie să o facă.

“Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt. Dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează. Important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine.

Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a declarat vedeta, pentru Viva, anul trecut.

Comments are closed.