Media

Nicola, accident în transportul în comun. A fost lovită cu capul de geam

Nicola este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață a dispărut de ceva timp din atenția publicului, dar acum a revenit cu o veste deloc bună pentru fanii ei. Nicola a suferit un accident chiar în mijlocul de transport în comun, care ar fi putut deveni o tragedie.

Nicola, dată cu capul de geam

Nicola este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care a trecut prin clipe de groază de curând. După ce a dispărut de ceva timp din spațiul public, a revenit acum cu o veste destul de rea, fiind la doar un pas de o tragedie.

Nicola a ales să meargă cu autobuzul prin București pentru a evita aglomerația infernală. Celebra artistă nu s-a gândit că urma apoi să treacă prin clipe de groază din cauza unui șofer neatent. Artista și-a povestit drama public, la o emisiune TV, pentru a scoate la iveală ce se întâmplă în această țară.

Potrivit declarațiilor sale, Nicola s-a lovit puternic cu  fața și capul de geam, după ce șoferul ar fi frânat brusc. A început imediat să aibă dureri mari și i-au apărut și semnele acestui act de violență.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Alți pasageri au căzut la podea

După nefericitul incident, Nicolei i s-a umflat imediat fața și s-a ales cu vânătăi urâte. Se pare că ea nu a fost singura afectată, ci și alți pasageri, care au avut de suferit și mai tare, pentru că au căzut la podea. Ea a simțit atunci că i s-a zdruncinat creierul și a fost nevoită să stea o perioadă bună cu gheață la față, pentru că risca să se învinețească rău.

Nicola a fost dezamăgită să vadă că nimeni nu are nimic de zis și că nu a fost deloc susținută de cei din autobuz, deși au avut și ei de suferit. Când l-a tras la răspundere pe șofer, nimeni nu a fost de partea artistei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Am făcut cunoscut faptul că eu circul destul de des cu mijloacele de transport public în comun și astăzi am avut parte de un episod foarte rău. Aș fi trecut cu vederea, dacă nu se întâmpla ceea ce a urmat după.

Șoferul a pus o frână neașteptată pentru toată lumea din autobuz. Toată lumea a venit spre față, acolo unde eram eu. Mulți au căzut pe jos. Eu eram umflată, am stat cu gheață pe față ca să nu se învinețească. Am simțit că mi s-a zdruncinat creierul, am dat cu fața de geam’, a povestit Nicola la Antena Stars.

Comments are closed.