Media

Nicolae Botgros, decizie radicală. Dirijorul și-a anunțat retragerea

Nicolae Botgros trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul dirijor nu își mai găsește liniște de când soția lui a plecat din această lumea înainte de vreme. Celebrul artist suferă multă din cauza acestei pierderi și acum a luat o decizie radicală.

Nicolae Botgros se retrage din mediul online

Nicolae Botgros trăiește de mai bine de o lună într-un mare chin. De când a plecat din această lume, dirijorul nu își mai găsește liniștea și nici măcar nu mai poate locui în casa lui. S-a mutat la fiul său, pentru a mai scăpa de singurătate și a îndura mai ușor suferința.

Încă devastat de moartea soției sale, cu care a fost împreună timp de jumătate de secol, a luat o decizie radicală. Dirijorul a anunțat că se va retrage complet de pe rețelele de socializare și toate conturile sale vor fi închise, pentru că simte că nu mai are puterea să se ocupe de ele.

Artistul vrea să se liniștească după marea lovitură pe care a primit-o și le-a mulțumit fanilor lui pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o în ultima vreme. Nicolae Botgros le este recunoscător admiratorilor pentru toate momentele pe care le-au trăit împreună până acum, dar consideră că are nevoie de o pauză, ca orice om aflat în suferință.

„Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la ‘mai puțin bine’…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ‘ȘI’ Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.”, a scris artistul.

Nicolae Botgros și-a reluat activitatea

Nicolae Botgros a mărturisit că nu va mai face declarații în mediul online și va lăsa doar muzica să vorbească pentru el, pentru că nu mai are putere. Dirijorul a primit deja sute de mesaje din partea celor care îl admiră, ce i-au transmis multă putere pentru a face față acestei perioade dificile.

Recent, Nicolae Botgros și-a reluat activitatea muzicală și a fost prezent la un eveniment, alături de Constantin Enceanu. Artistul reușește prin muzică să se relaxeze și să uite, măcar pentru un moment, de durerea cu care va trăi de acum înainte.

Comments are closed.