Media

Nicolae Botgros și Aurel Pădureanu au avut același destin tragic. Cât de grea este văduvia pentru cei doi artiști

În ultima vreme am pierdut mai multe persoane cunoscute, care au lăsat în urma lor durere și chin pentru cei dragi. Două dintre stelele muzicii românești care au plecat din această lume sunt Cornelia Catanga și Lidia Bejenaru, soția celebrului Nicolae Botgros. Cei doi văduvi trec prin clipe de groază acum și nu își mai găsesc liniștea de când au rămas singuri și și-au pierdut soțiile.

Nicolae Botgros trăiește un calvar de două luni

Ultimele două luni au fost unele de calvar pentru celebrul dirijor Nicolae Botgros. Soția lui a plecat din această lume înainte de vreme, după ce o boală nemiloasă a ucis-o. Deși a luptat mult timp cu boala, organismul ei a cedat și medicii nu au mai putut face nimic.

Nicolae Botgros a făcut mărturisiri dureroase, la două luni de la moartea Lidiei Bejenaru. Nu își poate imagina viața fără cea care i-a fost alături în ultimii 50 de ani. Deși acesta a avut o relație extraconjugală, din care a reieșit și un copil, nu și-a părăsit soția.

Dirijorului nu îi vine să creadă că soția lui a plecat atât de devreme și se aștepta ca după cele trei operații prin care a trecut în decurs de două săptămâni se va întoarce acasă. Deși spera toată familia că va rezista, Lidia a cedat. În total a avut 12 operații și nimeni nu se aștepta că tocmai acum va pleca din această lume.

Artistul spune că toată puterea lui este acum în pământ și, chiar dacă are atâția oameni alături, se simte singur și nu își poate reveni. Regretă că a rămas fără soție, dar cel mai tare îl doare faptul că fiul său, Cornel, a rămas fără mamă când avea cea mai mare nevoie de ea, mai ales că au avut o relație bună.

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus., a declarat Nicolae Botgros

Aurel Pădureanu este răpus de durere: „Sunt bolnav sufletește”

Cornelia Catanga ne-a părăsit și ea în urmă cu o jumătate de an. Nemiloasa boală care a lovit lumea acum a ucis-o și pe regina muzicii lăutărești. Deși a trecut peste multe probleme de sănătate și a luptat mereu, acum a cedat.

Aurel Pădureanu, soțul ei, a mărturisit pentru FANATIK că în weekend a avut loc parastasul de șase luni. În tot acest timp, maestrul a trăit zile de groază și mărturisește că nu își poate reveni. Are sufletul plin de durere și spune că nu se poate obișnui cu faptul că soția lui nu îi mai este aproape.

Cel mai tare îl doare faptul că nu i-a putut fi alături Corneliei în ultimele clipe de viață și că a văzut-o doar într-un sac, din cauza restricțiilor. Aurel crede că soția lui mai avea multe zile, dar ceva s-ar fi întâmplat la spital. Nu poate accepta că cea care i-a fost alături 53 de ani, de când era doar un puști de 15 ani, l-a părăsit atât de repede.

„Cum să-mi revin? Sunt distrus sufletește. Sunt bolnav sufletește. Ținând cont de cum a fost înmromântată… Mai ales o artistă de primă mărime, să o bage într-un sac. Eu nu am apucat decât să îi văd capul băgat într-un sac să știu că este ea”, și-a început spovedania Pădureanu pentru FANATIK.

Deși a vrut să-i dea în judecată pe medicii care s-au ocupat de ea, pe motiv că nu ai îngrijit-o așa cum trebuie și au lăsat-o de izbeliște, acesta a renunțat. Artistul spune că nu mai poate lupta și că tot ce vrea este să aibă grijă de fiul său. Avocatul Șoșoacă s-a oferit să îl ajute, dar spune că are nevoie doar de liniște, pentru că pe soția lui nu o mai poate aduce nimeni înapoi.

Comments are closed.