Media

Nicole Cherry, adevărul despre relația cu socrii ei. Cum se înțelege artista cu viitorii bunici

Nicole Cherry trece printr-o perioadă extrem de frumoasă. Trăiește clipe unice de când a rămas însărcinată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge fetița în brațe. Artista este foarte deschisă și vorbește despre lucrurile personale și acum a decis să explice și cum stau lucrurile între ea și socrii ei.

Nicole Cherry, relația specială cu socrii

Nicole  Cherry trece trăiește cea mai frumoasă etapă a vieții sale. În curând va deveni mămică și i se va îndeplini visul pe care îl avea deja de mult timp, deși are doar puțin peste 20 de ani. Este pregătită să aibă responsabilități mari și este foarte fericită.

Nicole Cherry vorbește deschis despre iubitul ei și planurile de viitor, dar nu la fel de des aduce vorba despre socrii ei. Dacă știm deja că are un iubit perfect, care o face cea mai fericită și care va deveni cel mai bun tătic, aceasta nu se ascunde absolut deloc de ochii lumi și vrea să știm și cum se înțelege cu socrii.

Deși există multe probleme în familii, mai ales când vine vorba de socrii, se pare că la Nicole nu există această problemă. Artista se înțelege foarte bine cu cei care i-au devenit ca a doua pereche de părinți și, de când a rămas însărcinată, se vizitează și mai des și s-au apropiat mai mult.

Nicole nu va publica poze cu fiica sa

Nicole a pregătit tot ce era nevoie pentru micuță și continuă să facă cumpărături, pentru a avea o camera cu tot ce este necesar. Ea vrea ca fiica ei să doarmă cu ea până la vârsta de doi ani, pentru a se apropia și a se acomoda împreună, astfel încât să trăiască clipe prețioase una în compania celeilalte.

Cât despre creșterea ei, va fi ajutată de mama sa, ea fiind principala vizată. Artista a luat decizia de a nu publica imagini cu cea mică încă din prima zi de viață, considerând că este nevoie să mai crească. Astfel, fanii trebuie să știe că vor mai avea de așteptat până o vor cunoaște pe fetița lui Nicole.

”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a scris artista pe Instagram.

Comments are closed.