Media

Nicole Cherry criticată de fani. Viitoarea mămică nu a mai suportat și a reacționat dur

Nicole Cherry, aflată în ultimul trimestru de sarcină, a fost aspru criticată de fanii ei pentru că stă toată ziua în prezența pisicii, iar asta i-ar putea afecta sarcina. Ba mai mult, unii i-au recomandat să renunțe la pisică atunci când se va naște bebelușul. Vedeta s-a abținut cât a putut, dar până la urmă a decis că trebuie să pună punct comentariilor nesolicitate.

Nicole Cherry și-a pus la punct fanii care o critică în sarcină

Artista a făcut câteva InstaStory în care a spus că va ține în continuare pisica lângă ea pentru că are acceptul medicului, care îi supraveghează sarcina, să facă asta. Nicole le-a cerut să înceteze cu mesajele în care i se spune să renunțe la pisică, pentru că nu face asta sub nicio formă. Vedeta ține la Lia, o iubește ca pe un copil și nu înțelege cum le este unora atât de ușor să-i spună să scape de ea.

Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica, a spus Nicole Cherry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cântăreața este o viitoare mamă responsabilă și a spus că va avea grijă ca micuța Anastasia să nu se apropie de Lia mai mult decât trebuie. Cu toate astea, Nicole a dat asigurări că pisica va avea parte în continuare de toată atenția primită până acum și a spus că este sigură că bebelușa se va înțelege de minune cu Lia.

Nicole le-a spus celor care nu sunt de acord cu ea și o critică pe acest subiect, să-i dea unfollow, sau dacă nu vor, le va da ea block ca să nu mai poată să-i comenteze.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Recent, Nicole Cherry a trăit momente magice când iubitul ei a surprins-o cu un superb inel de logodnă. Artista a spus mereu că toate lucrurile vin de la sine și nu vrea să forțeze nunta, și iată că primul pas a fost făcut. Florin Popa a făcut marele pas și a cerut-o pe vedetă în căsătorie.

Citește și: Nuntă mare în showbiz. Vedeta care a spus marele DA! Fanii sunt în extaz

Cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți peste puțin timp, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Nicole și logodnicul ei vor avea o fetiță care se va numi Anastasia. Cântăreața a declarat că a visat acest nume care este cu totul special.

Comments are closed.