Media

Nicole Cherry, dezvăluiri picante. Ce spune despre despărțirea de tatăl copilului: „O să fiu la fel de fericită!”

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Artista va deveni curând mămică și nu își mai încape în piele de bucurie de când a aflat că este însărcinată. Tăticul este la fel de fericit, dar cei doi nu se pot bucura în liniște din cauza răutăților din jur. În acest context, Nicole a decis să vorbească despre despărțirea iubitul său.

Nicole Cherry și-a programat sarcina

Nicole Cherry trece printr-o perioadă extrem de frumoasă. În aproximativ două luni își va strânge în brațe fetița și este foarte fericită că a făcut acest pas. Vestea că este însărcinată a uimit pe toată lumea, având în vedere că are doar 22 de ani, dar pentru ea nu a fost un șoc.

Nicole și iubitul ei chiar și-au dorit să devină părinți și dorința le-a fost îndeplinită. Au programat totul și nimic nu a fost la întâmplare, mai ales că au vrut un copil din zodia Săgetător. Deși ei sunt fericiți împreună și au trecut deja testul timpului, se pare că oamenii nu se pot abține de la răutăți.

Toți au criticat-o că e mult prea tânără să facă un copil și au spus că iubitul ei ar putea să o părăsească în timp și să lase cu un copil. Totuși, Nicole consideră că este pregătită să facă acest pas, chiar dacă are doar puțin peste 20 de ani. A fost marea ei dorință, iar toată familia s-a bucurat când a primit vestea, lucru ce a încurajat-o și mai mult pe artistă și a făcut-o să înțeleagă că are sprijin.

Nicole, despre despărțire

Nicole spune că nu se gândește la așa ceva. Ea știe ce om are alături, pe cine se bazează și sigură este sigură că nu o va părăsi, pentru că și el și-a dorit mult să devină tată.

Prin absurd, dacă ceva va interveni între ei și relația lor și totul se va opri, Nicole spune că va fi fericită, indiferent de situație. Spune despre Alex că este bărbatul cu care vrea să rămână, alături de care nu se teme de nimic.

„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin.

Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry.

Comments are closed.