Media

Nicole Cherry nu a fost lăsată să cânte timp de un an. Abia acum a vorbit despre asta

Nicole Cherry este o artistă care a intrat foarte repede la inima publicului român. Și-a făcut debutul în muzică la o vârstă fragedă, dar a fost cu succes și reușește și astăzi să se mențină în topuri. Puțini sunt cei care știu că nici parcursul ei nu a fost simplu și că roadele muncii sale s-au văzut mai târziu, cu adevărat. Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Nicole Cherry a povestit despre cele mai grele momente din viața de artist.

De ce nu a putut Nicole Cherry să cânte timp de un an

Artista care s-a lansat la o vârstă destul de fragedă a povestit că a trecut prin momente grele, ba chiar a fost nevoită să renunțe la cântat timp de un an. Nicole Cherry a suferit atunci, la fel și familia ei, dar din fericire acea perioadă a trecut, iar astăzi cântăreața spune că nu regretă nimic și că ar lua-o de la capăt încă o dată, pentru că a învățat din greșeli.

Iată ce a declarat Nicole Cherry în podcastul lui Damian Drăghici:

Am trecut prin două rezilieri de contracte și ne-a fost foarte greu și la un moment dat chiar am avut un an când n-am cântat din cauza unui contract, dar totul s-a întâmplat cu un motiv și m-au construit și m-au adus astăzi aici. Dacă ar fi să reiau drumul acesta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri, n-aș schimba absolut nimic pentru că m-au ajutat și din greșeli am învățat.

Nicole Cherry se pregătește să devină mamă

În plan personal, Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Curând ea va deveni mamă pentru prima dată și îi va dărui iubitului ei, Florin, o fetiță despre care artista spune că se va naște în zodia Săgetătorului, la fel ca și ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

E un copil extrem de dorit, e un copil programat, daca îți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil săgetător sau leu, așa am vrut eu. Mie mi-au plăcut mereu Săgetătorii, adică de mine. Mi se pare că e o zodie extrem de norocoasă. Am zis că ori vreau să fie ca mine, ori să fie ca tata, a spus Nicole Cherry.

Florin, iubitul artistei este cu opt ani mai mare decât ea și Nicole consideră că diferența de vârstă este un atu pentru relația lor.

Comments are closed.