Media

Nicole Cherry, “probleme” de graviduță. Ce semne a primit cântăreața

Nicole Cherry este cea mai nouă graviduță din showbiz. Tânăra artistă de doar 22 de ani va deveni mămică în câteva luni și trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când a aflat că poartă în pântece o fetiță. Artista a vorbit deja despre problemele cu care se confruntă de când este însărcinată.

Nicole Cherry are vise ciudate

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de iubitul ei, cu care are o relație de câțiva ani. Cei doi vor deveni curând părinți de fetiță și sunt în culmea fericirii de când au aflat marea veste.

Artista este în continuare foarte activă și nu are prea multe probleme cu sarcina. Nu s-a plâns deloc de grețuri sau alte chestiuni specifice femeilor însărcinate, dar de ceva timp ar avea ceva vise mai ciudate. Deschisă față de cei care o urmăresc în online, le-a mărturisit acestora că are tot mai multe vise de când este însărcinată. În ultima perioadă ar fi visat mai mult decât de obicei și crede că este ceva specific unei graviduțe.

”Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, le-a dezvăluit Nicole Cherry fanilor.

Ce au zis părinții lui Nicole Cherry despre sarcină

Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima oară și este în culmea fericirii. La fel de încântat este și viitorul tătic, dar și fanii din mediul online, care îi urmăresc artistei activitatea. Nicole a dezvăluit și cum au reacționat părinții ei când au aflat vestea cea mare, la care probabil nu se așteptau.

Se pare că ei au fost foarte încântați și au susținut-o, ca de obicei. Ei au fost mereu alături de ea când a venit vorba de orice plan, atât personal, cât și profesional și au ajutat-o din orice punct de vedere.

”Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, a mărturisit cântăreața.

Comments are closed.