Media

Nicole Cherry, schimbare radicală. Artista este de nerecunoscut

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Se bucură de mare succes în pal profesional și este foarte îndrăgită de fanii ei, mai ales de când a devenit și mamă. De curând, aceasta a decis să își schimbe și look-ul, reușind să șocheze pe toată lumea.

Nicole Cherry, schimbare șocantă

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Proaspăta mămică se bucură de mare succes și este iubită de fanii ei, cu care ține legătura în mod constant. Este activă pe rețelele de socializare și încearcă să îi țină pe aceștia la curent cu orice noutate.

Tânăra artistă a publicat acum o imagine cu noul ei look, care a șocat pe toată lumea. Nicole și-a tuns părul scurt, comparativ cu coafura ei de dinainte. Niciodată nu a avut părul atât de scurt, fiind obișnuită cu el lung, iar în 23 de ani nu l-a tăiat niciodată. Toată lumea a fost șocată de această schimbare, dar artista a primit numai urări de bine și chiar a reușit să-și încânte fanii.

”Pe această cale vreau să îmi cer scuze față de mama. Emoțiile sunt imense. Nu m-am tuns în 23 de ani niciodată! 2022 vine cu multe schimbări”, a spus Nicole Cherry.

Nicole, primele probleme cu fetița

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra artistă se bucură din plin de noul său statut, acela de tânără mămică și se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Chiar dacă are doar 23 de ani, nu se plânge și profită de orice moment petrecut alături de micuță.

Artista mărturisește că are un program foarte încărcat, încercând să petreacă tot mai mult timp cu Anatasia și fiind nevoită să meargă și la studio, la diferite evenimente. Totuși, este încântată de ceea ce trăiește și nu se plânge.

Totuși, întâmpină și probleme cu fiica sa. Nicole le-a mărturisit tuturor că a ajuns în perioada în care Anastasia are colici și are parte de multe nopți albe, în care trebuie să o calmeze pe micuță.

“Sunt foarte bine! Am fugit repede de acasă să-mi fac unghiile. Mama stă cu Anastasia acum. Doamne ajută că o am, că așa mai reușesc să-mi fac și eu treaba. Anastasia e singurul copil pe care tata a acceptat să-l ia în brațe chiar și atât de mică, dar nu a avut încotro. Au început colicii…da.”, a declarat Nicole.

Comments are closed.