Media

Nimeni n-a știut până acum. Cum a vrut Oana Zăvoranu să-și pună capăt zilelor

Viața bate filmul. Cel puțin viața Oanei Zăvoranu despre care a povestit chiar ea în cadrul unui podcast ce a ajuns numărul 6 în trendingul românesc de pe Youtube. S-a scris în urmă cu mulți ani că vedeta a încercat să-și pună capăt zilelor, însă Oana nu a comentat acest subiect. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar actrița povestește detașată despre ziua în care a decis că nu mai poate să trăiască.

Ziua în care Oana Zăvoranu a vrut să moară

Oana Zăvoranu a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre ziua în care a vrut să-și pună capăt zilelor. 12.12.2012 a fost o zi fatidică pentru Oana Zăvoranu care a fost cât pe ce să părăsească această lume. După divorțul de Pepe, conflictul cu mama ei, scandalul cu vrăjitoarele care fuseseră arestate, Oana spune că ceva în interiorul ei a clacat. Atunci vedeta a luat mai multe pastile și a fost la un pas de moarte.

Nimic din viața mea nu a fost regizat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc. Era mai mult decât poate să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate…Îți trebuie foarte mult curaj să faci asta. Am fost resuscitată în timp util de mai multe echipe de medici și a vrut Dumnezeu să trăiesc în continuare. Eram singură. Dacă eram cu Alex poate nu apucam să apăs pe trăgaci.

Actrița spune că a ajutat-o foarte mult faptul că nu are vicii, deși are o viață zbuciumată.

De ce nu a apelat Oana Zăvoranu la terapie

Vedeta este bine acum, este fericită alături de soțul ei și își asumă tot ce a făcut în viața. Oana Zăvoranu spune că nimeni nu știe mai bine decât ea angoasele ei, trăirile, frustrările eo, bucuriile ei, așa că nu a apelat la un ajutor de specialitate, prin terapie, de exemplu.

Mie nu mi se potrivește. Sunt prea stăpână pe situație. Nu las pe nimeni să mă ducă pe un drum pe care eu l-am făcut dus-întors. Eu sunt un om extrem de singuratic și de închis în el. Eu mă duceam la emisiuni, păream fericită și nimeni nu a prevestit ce avea să se întâmple în 2012, a mai spus Oana Zăvoranu.

Vedeta a declarat că îi pare rău că nu a făcut un copil în urmă cu mai mulți ani, pentru că acum el ar fi fost mare și ea ar fi fost o mamă cool. Oana spune că peste 10 ani se vede locuind în Los Angeles și că a rezonat mereu cu americanii.

Comments are closed.