Media

Nimeni nu știa asta despre Cheloo de la Paraziții. Ce studii are, de fapt, celebrul rapper

Cheloo este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi din țară. Celebrul rapper face parte din trupa Paraziții, una dintre cele mai iubite din țară. Se face mereu remarcat prin glumele sale și versurile pline de înțeles și este cu adevărat un exemplu al sincerității, spunând mereu lucrurilor pe nume. Dacă mulți îl știu de la iUmor și de pe YouTube, puțini cunosc, însă, ce studii are acesta.

Ce studii are Cheloo

Cheloo a intrat în industria muzicală la finalul anilor 90, el și colegii săi și-au înregistrat prima piesă după ce și-au vândut blugii pentru a face rost de bani. Deși reacția publicului nu a fost deloc una pozitivă atunci și nimeni nu le dădea prea multe șanse, au reușit să ajungă una dintre cele mai iubite trupe din țară și să aibă mare succes.

„Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, spunea Cheloo.

Cheloo pozează mereu în băiatul rău și nu are o reputație prea bună și se pare că a fost mereu așa. Rapper-ul a avut probleme de comportament încă de când era copil și asta s-a văzut din faptele sale. El a urmat cursurile Liceului de Arte Nicolae Tonitza din Capitală, după a fost dat afară din liceul de arte, așa cum spune el.
Cheloo a declarat că nu și-ar fi dorit să ajună niciodată pictor, ci a fost doar dorința și presiunea familiei sale.

Astfel, niciodată nu s-ar fi putut imagina „un bărbos într-un halat albastru, plin de ulei, care făcea trei tablouri pe care nu le-ar fi vrut nimeni”, așa că și-a ales cu totul altă meserie, dar tot din domeniul artei.

Ce salariu primește Cheloo de la iUmor

Cheloo colaborează cu Antena 1 încă din anul 2013, pe când era jurat la X Factor. În prezent, celebrul rapper are rolul de jurat la iUmor, una dintre cele mai interesante experiențe la care a participat vreodată. Iar asta nu o spunem noi, ci concurenții care se tem cel mai mult de el.

Cheloo este pretențios și tare greu de impresionat, așa că nu dă vot pozitiv oricui, dacă nu merită. Cu toate acestea, este extrem de corect în jurizare și recunoaște când cineva este cu adevărat talentat și merită aprecierea lui.

Pentru asta, Antena 1 îl răsplătește cu un salariu extrem de satisfăcător. Juratul emisiunii iUmor încasează o sumă frumoasă de la Antena 1. Conform bilanțului anual depus la Ministerul Finanțelor, firma sa a încasat 200.000 de euro, o mare parte din bani provenind din salariul primit de la Antena 1. Astfel, Cheloo are un venit lunar de cel puțin 16.600 de euro de la emisiunea de umor.

Comments are closed.