Media

Nominalizare cu surprize la Survivor! Jador, propus spre eliminare

Competiția devine tot mai strânsă, pentru că au rămas în joc doar cei mai buni și puternici concurenți, iar toți aspiră către finală și marele premiu. Faimoșii au avut parte de o pierdere grea, motiv pentru care au fost nevoiți să voteze pe cineva spre eliminare. Deși nu se aștepta, acela a fost chiar Jador, care nu a avut o săptămână prea bună de când a revenit în joc.

Jador ar putea pleca acasă

Jador a revenit în joc după grava accidentare de care a avut parte. Faimosul s-a mai lovit la picior și ulterior, dar se pare că nu s-a putut da bătut și a continuat să lupte. Durerile i-au dat mari bătăi de cap și disconfortul s-a resimțit pe teren, dar artistul și-a dorit să participe la probe.

Din păcate pentru ei, deși la început au condus și aveau speranșe că vor câștiga, Faimoșii au pierdut jocul de imunitate de seara trecută și au fost nevoiți să facă și ei o nominalizare. Jador a fost cel propus de Faimoși pentru eliminare.

Cei din echipa Faimoșilor au decis să se voteze în așa fel încât să primească fiecare câte un vot, dar se pare că lucrurile au scăpat de sub control. Totuși, cineva nu a respectat înțelegerea, iar Faimosul nominalizat pentru eliminare este Jador, care a primit două voturi de la colegii săi și riscă să plece.

Jador este dezamăgit de alegerea colegilor

Din nefericire, Jador a pierdut 4 puncte care ar fi contat foarte mult pentru echipă. Faimosul este dezamăgit de evoluția sa și crede că ar fi putut face mai mult pentru echipa sa, însă nu îi judecă pe cei care l-au votat, pentru că știe cât a greșit. El nu înțelege ce se întâmplă și de ce nu mai poate fi la fel de bun ca la început, dar se gândește că și presiunea pusă pe el în ultima vreme l-ar fi putut afecta.

„Nu mai înțeleg nimic.Trebuia să fie și Sebi. Nu trebuia să fie și Sebi? Le merit, pentru că am pierdut patru puncte. Dacă pierd mai multe meciuri într-o săptămână, plec direct acasă, pentru că eu nu vreau să pierd. Prefer să fiu supărat și să nu învăț niciodată să pierd. Nu vreau să învăț să pierd. Vreau să sufăr când pierd, pentru că mă motivează să câștig. Asta pentru copiii care se uită la emisiune să fie motivați, să fie supărați pentru a obține tot ce își doresc ei”, a spus Jador.

 

Comments are closed.