Magazin

Nostradamus, previziuni surprinzătoare despre 2022. Ce ne așteaptă anul acesta:

Nostradamus a fost un faimos astrolog, medic, cabalist și farmacist francez. Previziunile lui sunt unele dintre cele mai puternice și mai concrete și se pare că a făcut câteva citiri și pentru anul 2022. Vezi ce urmează să se întâmple în viețile noastre.

Previziunile lui Nostradamus

Nostradamus a făcut mai multe previziuni pentru anul 2022. Predicțiile lui Nostradamus se caracterizează și prin faptul că sunt vagi, așa că pot fi ușor interpretate. Astrologii noștri au analizat cele spuse de regretatul specialist în astrologie și au tras câteva concluzii.

Vezi și: 3 zodii care vor simți efectele benefice ale Lunii pline în Rac

Nostradamus a prezis că inflația și foametea vor fi din ce în ce mai răspândite în lume. Mai exact, a precizat că multe alimente se vor scumpi, vor fi din ce în ce mai rare și oamenii vor duce o luptă grea între ei din această cauză.

„Prețul grâului este atât de mare/ Încât omul este încrâncenat/ Într-atât încât de disperare îi va mânca pe ceilalți”, ar fi declarat Nostradamus.

Ideea că oamenii se vor mânca este departe de a fi de realitate, dar cert este că vom avea probleme mari cu banii.

Tot de la Nostradamus aflăm că vor avea loc tot felul de evenimente nucleare ciudate, care vor provoca schimbări mari în plan climatic. Deja ne confruntăm cu schimbări mari de ceva timp: verile sunt extrem de călduroase, iar iernile neobișnuit de blânde, fără zăpadă.

 „Timp de 40 de ani nu va mai fi văzut curcubeul/ Timp de 40 de ani în fiecare zi va fi văzut/ Pământul uscat care va fi din ce în ce mai fragmentat/ Și vor exista inundații enorme”, a anunțat Nostradamus.

Previziuni sumbre Nostradamus

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație dificilă, din cauza căreia se va ajunge la un conflict armat puternic. Conform celebrului astrolog și prezicător, mai multe state pot fi atrase în acest război și situația va fi una extrem de dificilă. Mai mult, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Mai mult, susține că oamenii nu vor muri decât din cauza conflictului armat, ci și din cauza unui nou virus care ar putea să apară. Nu se știe dacă previziunile sunt adevărate sau ar putea avea loc doar anumite coincidențe.

Comments are closed.